Šta je novo?

PAZLJIVO PROCITAJTE OVO!!!

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Molim vas da NE POKUSAVATE da postavljate oglase u ovom delu foruma. SVAKI dalji pokusaj bilo kakve prodaje retro hardvera ce biti sankcionisan na najstrozi moguci nacin.

Postoji tema u okviru koje mozete da zatrazite nesto sto vam treba i eventualno ponudite nesto sto bi ste menjali, ali zadrzite se u granicama kulture jer ce kao i u prethodnom slucaju uslediti sankcije.

Molim vas da NE POKUSAVATE da postavljate oglase u ovom delu foruma. SVAKI dalji pokusaj bilo kakve prodaje retro hardvera ce biti sankcionisan na najstrozi moguci nacin.

Postoji tema u okviru koje mozete da zatrazite nesto sto vam treba i eventualno ponudite nesto sto bi ste menjali, ali zadrzite se u granicama kulture jer ce kao i u prethodnom slucaju uslediti sankcije.

Kazite svima na ovom forumu po cijem ste nalogu ukinuli grupu nam na kojoj je bila berza retro raciunara. Kojoj mracnoj sili se ta grupa zamerila?!?!?!?

Grupu? Zatvorena je tema o kupovini retro hw-a.

koji smorovi ovi moderatori... bash je retro biti diktator... free world ftw

Poslednja izmena:
Opasni smorovi .. meni su dali neka 4 poena za post oglasa u potpisu. Izmisljaju gluposti ne bi li se osetili superiorno...

Poslednja izmena:
pa to lepo pishe u pravilima, ne kazem ja zbog oglasa
vec onako ko da nismo nashi, malo malo pa neki topic oko trejda
ne kapiram u cemu je big deal.. pa nije ovo ebay ili neki komerc sajt.
Prijateljstvo je in.,..

Poslednja izmena:
^ to samo zato sto je ljubav precenjena prava stvar su $$$$

Opasni smorovi .. meni su dali neka 4 poena za post oglasa u potpisu. Izmisljaju gluposti ne bi li se osetili superiorno...

i ja sam sklinio iz potpisa da kupujem bVision... i TT-a...

bez veze - mada slaba vajda od toga kada se NIKO nije javio za dve godine :D

Evo ovako:

Moderator koji je opasan smor (tj. ja) je zakljucao temu o kupovini retro hardvera jer se oduzila i pocela da gubi smisao, a sve to sa idejom da se otvori nova tema pod naslovom "retro berza" gde bi se mogao navesti hw koji zelite da prodate/menjate kao i onaj koji zelite da kupite. S obzirom na to koliko 'slobode' ovakva tema dozvoljava ucesnicima, koliko jasno i jednostavno moram da srocim pravila da bi to funkcionisalo kako sam zamislio, kao i obavezu da ideju prvo predocim administratorima i kolegama moderatorima - moze se naslutiti koliko je vremena potrebno da se pokrene takva tema.

No kada pogledam sa koliko zara ste spremni da opljujete svakoga ko 'nije sa vama', uopste nisam zainteresovan da uzaludno trosim vreme. Jos uvek postojeca (sada zakljucana) tema je bila privilegija a ne pravo i bilo bi lepo da ste to tako i razumeli.

Poslednja izmena:
Eto vaspitacica taman da vam iznese plotu da se igrate a vi sve upropastiste, sram vas bilo!

Milane bez ljutnje ali valjda vidis i sam (a i znas) kakvi su retro fanatici boli cim im se oduzme nesto.Makar im i ne trebalo ali nema veze oma keze zube da ujedaju .
Generalno retro hardver bi se brzo zagubio ,zatrpao, u malim oglasima tako da je neko drugo resenje idealnije od te rubrike.

Ovo je forum za diskusije o hardveru i ja sam se licno zacudio kad je otvoren deo
-oglasi-. Bilo je nediscipline u njemu , prvobitno je bila ideja da se drzi subjecta (Znaci da svako napise sta mu je potrebno. Posle je naravno uleteo i prodajni moment).

Ali samim tim sto je tema pokrenuta, dozvoljena, deluje malo neozbiljno da se tek tako zatvara.
Nisam upoznat koji je razlog , ali koji god da je mislim da smo uskraceni za objasnjenje. Npr. "Inicijalno smo pogresili jer smo uopste pokretali temu A.K.A. kriv je highlander82 :D a ne moderatori" . Mada je i ta varijanta izvlacenje , poziv na ne-pragmaticnost posetioca foruma.

Druga stvar.. ideja da se sve ovo preseli u vode useneta... evo , moze vec danas.. otvaranje threada - Berza , ili ovakav topic u grupi yu.oglasi.. Vecina anticara zna da koristi ...
za vas mladje - dodate u OE - tools - accounts - add news server - news.aioe.org (najmanje poruka cuva ali ne trazi reg), ili ubacite od vaseg provajdera. Nema ni moderatora ni abjuz sluzbe, radi se sto vam je volja. Ne bi bilo lose da se koriste nadimci sa foruma, i da se u telu poruke pise email u obliku user at domain (zbog spama)

Nazad
Vrh Dno