Šta je novo?

Ventilator na grafici..

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
|Cao, evo ganjam neku grafiku sa AGP slotom polovnu, pa bih volio da cujem vasu procjenu, za koliko mogu da kupim grafiku 128bitnu, od 128 ili 256Mb.
Isto tako me interesuju i vasa iskustva oko ventilatora i crkavanja istog na grafici, jer cesto kad citam oglase, to bude naznaceno..
Da li se taj ventilator moze mjenjati, da li se islpati i koliko kosta zamjena..

pozdrav..

Pitanje za crkavanje fan-a na grafickoj je nesto tipa koliko ti je presao stojadin pre generalne. Recimo moj otac je radio na 78hiljada a moj ujak na 180 hiljada. Komsija je radio generalku na 30hiljada na jugicu. Sve u svemu, to je igra na srecu. Recimo, kod moje sestre jos uvek radi fan na 9000pro star 6 godina.
Jedina preporuka bez greske je da cim zelis da ulozis neki kes u stari racunar, vreme je da prodas sve i kupis nesto normalno 🙂

|Cao, evo ganjam neku grafiku sa AGP slotom polovnu, pa bih volio da cujem vasu procjenu, za koliko mogu da kupim grafiku 128bitnu, od 128 ili 256Mb.
Isto tako me interesuju i vasa iskustva oko ventilatora i crkavanja istog na grafici, jer cesto kad citam oglase, to bude naznaceno..
Da li se taj ventilator moze mjenjati, da li se islpati i koliko kosta zamjena..

pozdrav..

Uvek mozes dokupiti neki aftermarket hladnjak,ali to cesto kosta vise nego sto sama ta stara graficka vredi.

A moze i da se nadje jeftinije resenje. Skines stari ventilator i na hladnjak pricvrstis neki obican ventilator od recimo 80mm i prikljucis ga na plocu ili u neki molex konektor i graficku ce hladiti jos bolje od originalnog.

Nazad
Vrh Dno