Šta je novo?

Gde i cena? Logitech Z-5500 Digital

Laki_apa

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2007
Poena
320
Pa kao sto i sam naslov kaze...
Zanima me gde je najpovoljnije uzeti Logitech Z-5500,tj. konkretno koja prodavnica ima najnizu cenu? :d
Ako je neko video,cuo negde povoljno...bio bih zahvalan ako bi mi to javio :)
Uglavnom se cena krece oko 350e ili 28000din...ima i za vise,ali mene zanima za manje naravno :D
Hvala unapred! :wave:

Poslednja izmena:
Pa kao sto i sam naslov kaze...
Zanima me gde je najpovoljnije uzeti Logitech Z-5500,tj. konkretno koja prodavnica ima najnizu cenu? :d
Ako je neko video,cuo negde povoljno...bio bih zahvalan ako bi mi to javio :)
Uglavnom se cena krece oko 350e ili 28000din...ima i za vise,ali mene zanima za manje naravno :D
Hvala unapred! :wave:
http://www.jakovsistem.com/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=211689&category_id=10155&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27

Imam proverenu informaciju da ih mozes poruciti za cenu od 23999din, naravno, samo ako se pozoves na Benchmark sajt :)

Neces verovati,ali ovog trenutka ih raspakujem :d
Platio sam ih 1 dinar vise,ali u svakom slucaju veliko hvala na informaciji! :wave: :)

P.S. S obzirom da stalno nesto uzimam za racunar nadam se da ce takav ili slican popust vaziti i u buduce i za neke druge komponente,naravno uz pozivanje na Benchmark sajt :)

Hvala jos jednom! :)

laki kakvi su zvuchnici mene ovih dana planiram nesto tako da pazarim pa me iteresuje kako si zadovoljan ....

Prezadovoljan sam :),kao sto je i Proday napisao ni ja nisam cuo da je neko nezadovoljan.
Samo preporucio bih i neku malo bolju muzicku karticu...razlika je zaista primetna :)
I da...dobro se raspitaj pre nego sto ih kupis,posto cena jako varira od prodavnice do prodavnice...

Imash otprilike jednom u dve nedelje neki drastican pad cena, znaci cena im se regularno krece oko 350 e i onda na par dana "sleti" na nekih 280 shto je zaista sjajna cena za ovaj sistem i onda se opet vrati u normalu da tako kazem...
Moj savet - kupuj kolko god da su para, pre 3 godine sam dao 400 evra za njih i to je jedina komponenta za koju nisam zalio para ... Sve ostalo dodje i prodje, ovo ne ...

:wave:

Jesu dobri mada umeju i da se kvare, ja sam se sa dva susreo. Jednom je otisao osigurac koji se lako zameni a na mojim se sj** displej ( controlni centar )

Ako se i pogleda malo po netu videcete da je dosta ljudi mucilo muku, tako da sam ja malo i skeptican da se nesto ponovo ne desi kroz par meseci/godina. Mada nisam pohvatao da li je do starijih/novijih serija.

Ja sam i zadovoljan i ne :)

Pa sto bi kupovao odmah ako moze da saceka par dana i kupi za mnogo manje pare?! Verovatno je neka akcija u pitanju cim tako padaju cene,mada sa ovakvim stanjem dinara moguce da ce ici samo gore... :wall:
Meni je pregoreo osigurac i to iz cista mira,ugasio sam ih na prekidac (nazad) i posle par dana nisam ih vise mogao upaliti...zamenio osigurac (koji kosta 5 dinara :)) i sad rade :d
A budimo realni kod nas koliko god para da das nikada neces biti siguran da ce to da radi kako treba :S: :wall:
Garancija je tri godine. A istina je da ima vise razlicitih serija ovih zvucnika,ali nisam primetio da postoje neke bitnije razlike (Boost je razlicit na razlicitim serijama,koliko sam primetio...)

I meni je riknuo osigurac, kad se samo setim, a bili su stari manje od mesec dana, srce mi je stalo :(

Shto se tice zvuka, za te pare tvrdim da bolje nema, i ovime ne zelim uopshte da isprovociram nekog smaraca koji ce da mi kaze da postoji neki bolji Hi-FI sistem jer nije za poredjenje ...

:wave:

Svima nam je crkavao osigurac, gle preokret :d

A displej mi ode posle samo 2 nedelje ..:S: ( ne na tim gde je osigurac :D )

Osim toga ja na zvuk nema uopste zamerki, sramota me bre da pojacam ljudi dole sede u kaficu pa da njih obrukam :D

Pa dobro to za osigurac i nije tako cudno s obzirom na nasu struju :S:,a i ja sam se presekao kad mi se to desilo...uff :wall:
Dobro bar su bili pod garancijom kad ti je crkao displej,ali onda cekanje...:mad:

Poslednja izmena:
Ja sam nasao 5 (pet) mesta/prodavnica u kojima je cena Tacno! 24999 i jos 3 (tri) preko njih sa cenom od 25560 din.Prosto mi je neverovatno.Kupujem ih u naredna 4-5 dana,tako da ako neko ima informaciju gde je cena ipak malo niza,neka kaze-castim pitje. :)

P.S. Ovo oko poklapanja cena mi mnogo smrdi,sta mislite sta je u pitanju???

Ja sam nasao 5 (pet) mesta/prodavnica u kojima je cena Tacno! 24999 i jos 3 (tri) preko njih sa cenom od 25560 din.Prosto mi je neverovatno.Kupujem ih u naredna 4-5 dana,tako da ako neko ima informaciju gde je cena ipak malo niza,neka kaze-castim pitje. :)

Zaobidji to bolje.

A sta ako neko sutra stavi cenu od 30000, a opet prodaje te "skart" zvucnike... 'ocete li svi da otrcite tamo kod njega, jer "kod njega je skuplje, tamo su garant oni ispravni"?

Znam da bih ja to uradio da sam prodavac :D

Ne znam gde nadjoshe taj shkart, ja najjeftinije shto imam je oko 32000 , znaci to je stvarno mozda neka znj serija...

U toku je neka Logitech akcija do Nove godine. Neki od modela zvučnika (uključujući taj) se daju ispod standardne cene pod uslovom da se uzme paket od 10 modela i poštuje preporučena cena od strane distributera. Za taj model je naravno 24,999 din. Čak ljudi iz Logitecha obilaze radnje u Mystery Shopper fazonu i proveravaju. Oni koji imaju drugu cenu očigledno nisu uzeli ceo propisani paket i ne učestvuju u ovoj akciji.

Ne znam gde nadjoshe taj shkart, ja najjeftinije shto imam je oko 32000 , znaci to je stvarno mozda neka znj serija...
Evo, ZorMi ti je sve objasnio... a i ti se pravis lud, znas i sam za akcije i sl.

Pa hteo si bre da kupis jos jedan sistem letos ili kada vec bese ona akcija, majku mu! :)

U toku je neka Logitech akcija do Nove godine. Neki od modela zvučnika (uključujući taj) se daju ispod standardne cene pod uslovom da se uzme paket od 10 modela i poštuje preporučena cena od strane distributera. Za taj model je naravno 24,999 din. Čak ljudi iz Logitecha obilaze radnje u Mystery Shopper fazonu i proveravaju. Oni koji imaju drugu cenu očigledno nisu uzeli ceo propisani paket i ne učestvuju u ovoj akciji.

Nadam se da je to u pitanju.Elem,kupio sam ih za tu cenu od 24,999 i za sad radi extra.Ne smem jos uvek da ih pojacam do kraja... :-devil-: Mada me je iznenadilo sto ne dolaze u kompletu sa kablom za digitalno povezivanje... :trust:

Nikada nisu ni dolazili...

Zamolio bih sve koji su skoro kupili ove zvucknike, da mi posalju pm sa:
1. cenom koju su platili,
2. firmom u kojoj su kupili
3. duzinom trajanja garancije.

Hvala.

p.s. Evo npr. ja sam veceras zvao Gigatron i kod njih je 24.990 din, ali je garancija samo godinu dana. Mislim, nisu to neki plastikaneri od zvucnika sto kostaju 20-ak eura pa da mi daju garanciju od jedne godine. Vidim da ima ljudi koji su dobili garanciju od 3 godine, pa me zanima ko-gde-koliko. Hvala jos jednom.

Nemoguce da je jedna godina, ako je tako, oni su slepci najgori... standardni garantni rok je 3 godine.

CAR-e, i ja sam ocekivao pre nego sto sam video ovaj tread da je garancija 3 godine. Medjutim bas sam ih zvao i lik posto nije znao tacno, zamolio me da sacekam. Nakon nekoliko minuta slusanja kako neko 'tamo' pomera kutiju, lik se javi i kaze 'garancija je godinu dana'. Stvarno mi se ne 'bacaju' pare za nesto sto ni sam prodavac ne veruje da ce da radi duze od godinu dana. A i zvuci mi nemoguce da je i on (oni) dobio takvu garanciju od glavnog dobavljaca.
Jel' ima neko da je uzeo kod njih a da je dobio duzu garanciju?

Ajte ljudi, vikend se primice :)

ja sam ih kupio pre desetak dana u NS za 26490 din. u istoj prodavnici sam ih gledao dok je bila cena 32000 din. i stajalo je tri kompleta na lageru sve dok se nije pojavila ova cena tj. akcija.
garanciju sam dobio dve godine. a to da se pravi neka žnj serija da bi se nama prodala za par hiljada dinara jeftinije je totalno bezveze. kome se to isplati?

Pakom: 2 god.

Impactns: 1 god....itd...

Garancija na ovaj model je 2 godine: warranty Inace kod Logitecha je garancija od 1 do 5 godina u zavisnosti od artikla. :wave:
Moja greska, sad sam pogledao garantni list (CompLand-ov), stvarno je 2 godine. Izvinjavam se na dezinformaciji.

Bio sam uveren da je tri, nesto sam permutovao... znam da mi je na fuckin' tastaturu garancija 5 godina :d

Vrh Dno