Šta je novo?

Msi Gx600px-211eu

dexon

Slavan
Učlanjen(a)
07.07.2008
Poena
301
Razmisljam da uzmem ovaj laptop, sledece karakteristike :
Intel® Core™2 Duo T8100 2.1GHz 3MB FSB800,
3072MB (3GB) DDR2 667MHz,
250GB SATA 5400rpm,
15.4" WXGA 1280x800 Crystal Brite,
nVidia GeForce 8600GT 512MB DirectX10

Poslednja izmena:
Ako je ispod 1000 eura - isplati se, toliko okvirno košta kod nas.

60 hiljadarki , dinara ili ti 750 evra

Poslednja izmena:
Uzimaj, pogotovo što je u pitanju Intel 965GM čipset, a ne neki SiS, VIA i sl.

Odlicna masina za te novce,ako kupis iznesi utiske ovde.;)

msi ko msi ponekad suza
nekad te osmeh ozari...
:)
Nisam stekao utisak da su ti msi laptopovi ne znam bog zna kakvi...

Zaista nisu neki: slaba plastika, malo mushičavi u radu ali za te pare **bu kevu!
Ja kad bih sad razmishljao o kupovini laptopa uzeo bih taj u obzir i dobro smorio prodavca pre kupovine :)

A pogledajte ovaj laptop i njegovu cenu isto kosta a razlike u performansama su ogromne.U cemu je caka? Ne kontam??? http://www.tehnomanija.rs/katalog/toshiba-laptop-p-200-1-4.html

Pa sedamnaestica a uz to su ga verovatno nabavili po vecoj ceni pa sad ne mogu da je mnogo spustaju, moja pretpostavka.
Sto se tice laptopa, ja imam gx610 i prezadovoljan sam, a ovaj je znatno bolji! Zavrsna obrada definitivno nije u rangu HP-a na primer ali je za te pare i tu konfiguraciju dovoljno dobra, jedino sto je tastatura malo skucenija, pogotovu izuzetno mali desni shift ali zato imas numericki deo.
Uzimaj obavezno!

Uz ovaj lapi covek moze i da se naigra. Stvarno strava za tu cenu. Ima i Asus neki slican model i slicne cene, ali sa Sis čipsetom. Ljudi se strašno žale na njega.

Ni meni nije jasno zasto je ovoliko jeftin jel upitanju neka akcija ili sta vec? any idea?

Mislim zasto bi neko kupio acera ili asusa ili neki drugi gx600 kad za ove pare dobija neverovatno?

odlucio sam da kupim ovaj laptop... trenutna cena je 643 evra...

jel misli neko da bi se moglo nesto pametnije kupiti za ove pare ?

odlucio sam da kupim ovaj laptop... trenutna cena je 643 evra...

jel misli neko da bi se moglo nesto pametnije kupiti za ove pare ?

Bravo, neces se pokajati.
Iz licnog iskustva, odlican je. Naravno, uvek ostoji bolje, lepse, brze, samo je pitanje sta ti zelis.

Cisto informacije radi - Half-Life 2: Episode One, prekjuce instalirao, bas da vidim kako radi na ovom lapu (GX600)... nativna rezolucija (1280x800), svi detalji na max (bas sve, sa HDR-om), AA 4x i AF 16x - igra klizi. Ali bas klizi, ni jednom da stucne.
OK, HL2 i nije neki reper po pitanju zahtevnosti, to je oduvek bio sjajno optimizovan serijal, sa izuzetnom grafikom, a ne velikom zahtevnoscu... ali opet, to mi bilo pri ruci, to sam trenutno u'vatio da igram na mom desktop-u, pa rek'o da probam, bas da uporedim... zaista sam prijatno iznenadjen. Narocito s obzirom da je i AA na max-u, a poznato je da to bas ubija performanse (npr. na desktop masini iz potpisa sa ~150 frejmova bez AA pada na ~100 sa ukljucenim AA na 4x)

Cisto informacije radi - Half-Life 2: Episode One, prekjuce instalirao, bas da vidim kako radi na ovom lapu (GX600)... nativna rezolucija (1280x800), svi detalji na max (bas sve, sa HDR-om), AA 4x i AF 16x - igra klizi. Ali bas klizi, ni jednom da stucne.
OK, HL2 i nije neki reper po pitanju zahtevnosti, to je oduvek bio sjajno optimizovan serijal, sa izuzetnom grafikom, a ne velikom zahtevnoscu... ali opet, to mi bilo pri ruci, to sam trenutno u'vatio da igram na mom desktop-u, pa rek'o da probam, bas da uporedim... zaista sam prijatno iznenadjen. Narocito s obzirom da je i AA na max-u, a poznato je da to bas ubija performanse (npr. na desktop masini iz potpisa sa ~150 frejmova bez AA pada na ~100 sa ukljucenim AA na 4x)

Radi cak i Crysis, ali sa slabim podesavanjima.
Evo ti malo linkova, da vidis da se nisi zeznuo.
http://www.youtube.com/results?search_query=msi+gx600&search_type=&aq=f

Koji si operativni stavio?
Kod mene sam instalirao XpSp2.

Poslednja izmena:
Radi cak i Crysis, ali sa slabim podesavanjima.
Mah... Crysis...
'Bes ti igru koja na *najjacim* sistemima danasnjice ne moze da se igra sa detaljima napucanim na max (AA i AF su podrazumevani, naravno... takodje na max, naravno). A *sve* ostale igre mogu.
I to ne u 2560 rezoluciji, vec nekoj normalnoj... tipa 1680x1050.

A ja sam inace navikao da kada se vec igram, to radim k'o covek, sa maximalnim detaljima u nativnoj rezoluciji mog monitora i AA-om na bar 4x (AF mi nesto i ne znaci mnogo, nemam naviku da konstantno gledam u podove :)... mada je i on uvek upaljen na onih 16 semplova, sto ionako ima smesan uticaj na krajnji broj slicica u sekundi). E sad, takav tip igranja je, sustinski i realno gledajuci, nemoguc na ovom lapu... ne sa 8600GT grafikom. Pa otud nisam ni pokusavao nista tog tipa, nego eto, cisto da probam, ovaj izdanak HL serije, koji igram na desktop-u, pa cisto da uporedim kako ce se da se nosi (a nije preterano zahtevna igra, kako sam vec naveo). I lepo se pokazao.
Znam da se nisam zeznuo... ;)
I za te pare koliko kosta, bolji (brzi, jaci) laptop nije mogao da se nadje. Ne pricam o dizajnu, kvalitetu izrade, itd. itd.... samo o snazi celokupne konfiguracije.

A link cu da pogledam :wave:
Koji si operativni stavio?
Kod mene sam instalirao XpSp2.
Upravo taj :)

Od juce se vrti Vista bussiness x86.
Radi ko sat.

E jesi mu vala odgovorio :D

Nazad
Vrh Dno