Šta je novo?

XBOX 360 pitanje

nixidux

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2007
Poena
304
Hteo bih da kupim xbox 360 premium u nemackoj i ispao bi mi oko 200 evra kad mi vrate pdv...E sad,nemam pojma koja je verzija,i pretpostavljam da pirati ne mogu da rade...Pa me interesuje sta treba da uradim i koliko ce to da kosta da bi pirati proradili :)

Hteo bih da kupim xbox 360 premium u nemackoj i ispao bi mi oko 200 evra kad mi vrate pdv...E sad,nemam pojma koja je verzija,i pretpostavljam da pirati ne mogu da rade...Pa me interesuje sta treba da uradim i koliko ce to da kosta da bi pirati proradili :)
Pirati sigurno ne mogu da rade i čuvaj se carine i poreza. Flash-ovanje konzole (da bi radili backup-i), posle božića (katoličkog), će te koštati oko 30e.

E da,to me i interesuje.Koja je fora to za backup-ovima?I citao sam negde da ako je lite-on,onda jos ne postoji nacin da se flashuje?!

Slabo gdje ima na lageru verzija koje nemaju liteon, tako da ce neophodna biti zamjena drajva i flashovanje istog. Sto se tice cijene tih usluga obrati se driveru ;)

Poslednja izmena:
ipak cu ja da sacekam malo da vidim da li ce da provale liteon.. hvala na odgovorima :)

ipak cu ja da sacekam malo da vidim da li ce da provale liteon.. hvala na odgovorima :)
LiteOn je već "provaljen". Samo to provaljivanje će posle božića koštati bar duplo manje para (evra ili kako god hoćeš).
I da, nemoj ga provaljivati tako što će ti neko zameniti DVD drive (sa drugim flash-abilnim), jer onda postoji ogromna verovatnoća da će konzola biti banovana.

pa mogu i sad da menjam drive,al za to mi treba bar 60 evra,sto ne planiram da dam..
a koliko bi moglo da kosta flashovanje posle bozica?

jel moze na pm kod koga to moze da se uradi?:d unapred fala

za ljubitelje xbox360 konzole imam 40tak igrica za njega posto mi je doticna izdahnula.ko ih zeli u zamenu za bilo sta neka se javi ;)

moze 100e,crkla mu graficka pa mi se nije isplatilo.
dao sam ga za 100e pa su mi ostale igrice

Najgore od svega je to sto sam taj dan igrao svega 5min.I samo odjendanput pojavi se monohromatska slika i THE END :( Totalni mrak i ring of death.

Pa to si mogao da opraviš mnogo jeftinije :D Verovatno te je neko slagao :)...

Poslednja izmena:
nije mu bilo spasa,bio je u servisu i jedino resenje kod njih je bilo druga ploca,koja kosta 11000din.A jedan lik ima te graficke cipove koje menja za 100e.Sve u svemu ne preporucujem nikome da bilo sta radi na konzoli.Pitanje koliko ce to da radi i koliko dugo.

Da mi je sadasnja pamet rastavio bi ga i stavio u neko mini kuciste stavio par ventilatora i bio bi miran.To preporucujem svim ko ima stare xbox360 konzole.

Izvini, ali nemoj ništa drugima da preporučuješ, ako ne znaš ili se ne razumeš.

Ja još jednom moram da uputim sumnje u stručnost tih servisera i istinu onoga što su ti rekli.

Postoji varijanta da su ti oni banalan kvar pogrešno lečili i tako napravili veći i skuplji problem. Ili jednostavno slagali da uzmu konzolu.

Moze biti.Elem ja sam puko te puko ako sta izvucem od ovih igrica dobro jeste ako ne ***.
Pozdrav :)

Vrh Dno