Šta je novo?

Extenzija za Firefox - "dont load this image"

• Začetnik teme Začetnik teme Tiosav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tiosav

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Naslov uglavnom govori sve. Treba mi addon koji ubacuje u context meni desnog klika na sliku opciju da FF prestane da ucitava samo tu sliku.

Znaci, ne treba bi ImgLikeOpera i sl. koji filtriraju slike po nekim parametrima, nego nesto sto ce mi omoguciti da stopiram ucitavanje proizvoljne slike. :type:

Ako hoces da blokiras banere, imas 10001 ekstenziju... Npr. AdBlockPlus ili RemoveItPermanently!

Imam AdBlock+. Konkretno sta me nervira: kad odem kod devojke koja je na dialupu, otvorim neku stranicu sa foruma (npr "najlepsi kuler") i pocne da mi ucitava i cesto ni ne stigne do posta koji nisam procitao jer su linkovane velike slike. Nije resenje da stavim da ne ucitava sve slike, a ni one koje nisu na izvornoj stranici jer u oba slucaja necu videti sliku iz neprocitanog posta. Tako i za jos 10 foruma.

Znaci treba mi da idem redom i da za 3-4 slike manuelno prekinem ucitavanjem da bih brze video stranicu do kraja sa novim slikama.

Mogu ja da prezivim i ovako. Kad ne ucita refreshujem, ali brate izgubicu pola zivota cekajuci :d

Poslednja izmena:
Hmmm. Jedino resenje koje vidim je da skines FF portable, ubacis ABP ekstenziju i blokiras
slike iz attacha tako sto ces da dodas ovaj filter
Kod:
http://www.benchmark.rs/forum/attachment*

Ma vec sam i digao ruke. Nasao sam poluresenje.

ImgLikeOpera, podesim preset "Load image for this site only" i FF mi ucita celu stranicu bez slika koje su hostovane na drugim serverima. Umesto takvih slika se pojave mali okviri. Ako hocu da vidim neku idem desni klik - load image.

U principu redosled je drugaciji, ali imam vecu funkcionalnost na dialupu. Nije bas to to, ali kad nema boljeg dobro je i ovo.

Ako neko naidje na ono sto sam trazio neka vice obavezno 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno