Šta je novo?

Fleš VGA BIOS-a

• Začetnik teme Začetnik teme Chupo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chupo

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
380
Treba da prodam ćalovu trojku, a na njoj GeForce 4 MX440 se nekako čudno ponaša. U biosu i loading screen-u XP-a se vide fiskne bele tačkice, koje nestaju ulaskom u windows, a sad sam primetio da se igrice gotovo ne mogu igrati od tih tačkica. Zanima me kako mogu da flešujem bios te karte? Možda on nevalja, jer sam sa ćalom zamenio kompletnu naponsku jedinicu na kartici. Znam da je kartica bezvredna, ali nigde ne mogu da nađem zamenu za nju, a čoveku kome prodajem sam obećao da će imati gafiku od 64MB. Any help?

Memorija graficke je problem.
Gde da nadjes.
Probaj u Imtelu, Desku...u oglasima.

Imas u oglasima na forumu dosta jeftinih grafickih kartica sa 64MB ili 128MB RAMa ako je to kriterijum. Nemoj da zaboravis da trazis AGP karticu ali to verovatno znas i sam.

Poslednja izmena:
bios mozes editiovati nibitor-om a flesovati sa nvflash ako se snadjes vikaj me ^^

Treba da prodam ćalovu trojku, a na njoj GeForce 4 MX440 se nekako čudno ponaša. U biosu i loading screen-u XP-a se vide fiskne bele tačkice, koje nestaju ulaskom u windows, a sad sam primetio da se igrice gotovo ne mogu igrati od tih tačkica. Zanima me kako mogu da flešujem bios te karte? Možda on nevalja, jer sam sa ćalom zamenio kompletnu naponsku jedinicu na kartici. Znam da je kartica bezvredna, ali nigde ne mogu da nađem zamenu za nju, a čoveku kome prodajem sam obećao da će imati gafiku od 64MB. Any help?

karticu fleshuj najobicnijom petardom :-devil-:, a sto si obecao coveku, ispuni tako sto ces na pijaci da kupis sa haube neke Lade, ili slicno, neku GF 2/4 sa tih "preko" potrebnih 64 mb. to je 300 din. i resio si sve. ,)

mala je verovatnoca da je problem do VGA bios - a,
pre ce biti da je riknula graficka,

probaj ne moze nista da skodi update biosa a probaj i update biosa na maticno,
pogotovo ako je neki VIA chip set,

e sad koliko ti se sve to isplat i vreme = novac,

ali se ipslati sigurno zbog iskustva.

Nazad
Vrh Dno