Šta je novo?

catalyst driver 8.11 is out!

• Začetnik teme Začetnik teme psyman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^
Prvo nisi mogao uopste da poteras NFS, a sa 8.11 drajverom ti igra puca.
Da nije do igre (lekica) ili hardverski?
PS
Jel si probao posle reinstalacije da stavis stari driver?
I da nisi slucajno probao Vistu x64 s obzirom da imas 4GB rama?

Nemam problem sa igrama i 8.11 ali sam pre nedelju dana radio upgrade masine... zadrzao sam ASUS EAH 3870 DDR4 zato sto mi najvise sluzi za gledanje HD filmova tv-u... sa 8.11 a i 8.5 koji sam nasao sacuvan slika koju pustam (filmovi, serije sta god) ima prejake boje boje i kao da to vise nije hd (nije vise ostra, savrsena slika)... boja je takva da svi ljudi izgledaju kao posle mesec dana kvarcovanja a ni govora o full hd na vecem tv-u... kada stavim da na 1920x1080 full hd tv prikazuje sliku koja je 'uramljena', svuda oko slike je oko 2cm neiskoriscenog ekrana... isto se ponasa i na obicno lcd tv-u, 1366x768... jedino resenje je da u opcijama 'skaliram' sliku i onda je full screen ali ostaju odvratne boje sa slikom koja vise nije na nivou 720p a kamoli 1080p??? Ima li neko ovakve probleme? Napominjem, pre nedelju dana sa starim sistemom slika je bila savrsena, uz 8.5 catalyst ali sada nista ne pomaze...

^
Prvo nisi mogao uopste da poteras NFS, a sa 8.11 drajverom ti igra puca.
Da nije do igre (lekica) ili hardverski?
PS
Jel si probao posle reinstalacije da stavis stari driver?
I da nisi slucajno probao Vistu x64 s obzirom da imas 4GB rama?

Generalno sam siguran da nije do hardvera jer sam heroje na primer igrao bez problema na starijim driverima, ali na njima nisam uspevao da normalno igram NFS, tako da je moguće a je do sam igre što se tiće NFS-a, ali odkako imam nove drivere više mi nerade ni heroji kako treba, ništa jedino što mi preostaje onda je da se strpim da se pojave 8.12 pa da vidim šta će se onda dešavati.

Vistu 64 ne mogu još da koristim jer koristim neke od programa radi posla koji na žalost ne rade pod 64 bitnom verzijom

Generalno sam siguran da nije do hardvera jer sam heroje na primer igrao bez problema na starijim driverima, ali na njima nisam uspevao da normalno igram NFS, tako da je moguće a je do sam igre što se tiće NFS-a, ali odkako imam nove drivere više mi nerade ni heroji kako treba, ništa jedino što mi preostaje onda je da se strpim da se pojave 8.12 pa da vidim šta će se onda dešavati.

Vistu 64 ne mogu još da koristim jer koristim neke od programa radi posla koji na žalost ne rade pod 64 bitnom verzijom

Ja ne znam koji je ovo covek po redu, da ocigledno ili nema dovoljno prostora na hard disku, ili ne zna, mogu paralelno da se instaliraju Win Xp i Vista, znaci da ljudi postoji i ta mogucnost. 🙂

Nazad
Vrh Dno