Šta je novo?

utorent

• Začetnik teme Začetnik teme big
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

big

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Jednom prilikom sam umesto da kazem da fajl otvori preko utorenta, stavio opciju da sacuva na desktop i od tad moram da prebacim taj fajl sa desktopa u okvir programa da bi krenuo da skida.
Kako ovo da promenim, tj. kako da ga "nateram " da me opet pita kako da skida fajl. Pokusao sam deinstalaciju, pa instalaciju novije verzije i nikom nista......

Koliko sam ukapirao kad klikneš na torrent fajl ne otvara ti odmah u utorrent-u.

Jedino što mi pada na pamet: Desni klik na fajl/Open with/Choose program pa štikliraj ovo

Prilozi

• Clip.webp
    Clip.webp
    26.9 KB · Pregleda: 42
U operi
tools-preferance-advanched-downloads
nadji torrent extenziju
i stavi Open with other aplication:
C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe .. ili koja je vec putanja do tvog utorrenta

i onda ce automatski kad kliknes na torrent da ga ubaci u utorrent

ili show download dialog- ako oces da te pita sta da radis

ako si na to mislio ako na nesto drugo onda pojasni malo bolje

Imam isti problem, verovatno sam greskom u brzini stiklirao opciju "Always do the selected action" pa mi sad automatski skida .torrent fajl na desktop, vise me ne pita da li hocu da ga snimim ili otvorim. U pitanju je firefox.

Koliko sam ukapirao kad klikneš na torrent fajl ne otvara ti odmah u utorrent-u.

Jedino što mi pada na pamet: Desni klik na fajl/Open with/Choose program pa štikliraj ovo

To sam probao jos ranije ali opet cuva na desktop, samo bude izgled ikone utorrent 🙂)

U operi
tools-preferance-advanched-downloads
nadji torrent extenziju
i stavi Open with other aplication:
C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe .. ili koja je vec putanja do tvog utorrenta

i onda ce automatski kad kliknes na torrent da ga ubaci u utorrent

ili show download dialog- ako oces da te pita sta da radis

ako si na to mislio ako na nesto drugo onda pojasni malo bolje

El bi znao kako bi to islo za Mozilla-u? 🙂

Tesko . Ne koristim mozilu uopste 🙂

Bas tako, hvala lepo. Sve sam zivo pretitrao, ali sam ovaj prozor preskocio...

Nazad
Vrh Dno