Šta je novo?

nVIDIA whql 180.48

Probao sam ove nove igre, ili je isto ili slabije npr u Crysisu imam -3 fps u testu.

U novom testu GTX280 kartice koristio sam ove drajvere, pa možete videti poređenje sa starim, koji su bili aktuelni pri lansiranju GTX280 kartica.

Sa novim drajverima 180.48 kao da sam uradio apgrejd!
Kartica je 8800GTX.

He, 8800GTX nikako da ode u penziju 🙂
Zaista ne postoji naslov koji ne mogu da igram, a kartica stara boga oca.

Meni je bagovao GRiD (artefakti), a i temperatura gpu-a mi je skocila za 7 stepeni pa sam vratio 178.13 i temperature i artefakti su nestali.

p.s. Koristim pri reinstalaciji drajvera driver sweeper + reg supreme pro + ccleaner, pa sumnjam da je do toga.

Ja i posle dva regularna reinstala (driver sweeper) nisam uspeo da otvorim nvidia panel. Zaista sam se slosio posto za igrice sve sljaka ok, ali mi treba na namestim tv out. Ima li neko neku ideju kako da ovo sredim?

Ja sa ovim drajverima u odnosu na 178.24 imam pogorsanje performansi na 8800gt

narodu , el zna neko neku alternativu display optimization wizard-u ... posto u x64 Visti ne postoji a ja reko da ga instaliram ne bi li se pripremio za win7?

Znam da nije ukljucen u drivere za taj OS , a bez display optimization wizard-a mi sve nekako... bledo.. 😛

Uglavnom zanemarujem njihova poboljsanja u procentima, ali mi se cini da GRID stvarno radi primetno bolje. A mozda mi je njihova propaganda isprala mozak. 🙂

Znam da je kao gledanje u pasulj 😀, ali koliko meni ovi drajveri mogu pomoci sa mojom GTS 320MB. Nema mi pomoci, jel :d 😀 ?
Trenutno koristim whql 169.21 i nemam nikakvih problema 🙂.

Da li uopste ima smisla stavljati te najnovije whql, treba da srusim (da pomognem radjanju novog djeteta :d) win u narednim danima, pa ko velim na cisto sta da stavim...

Znam da je kao gledanje u pasulj 😀, ali koliko meni ovi drajveri mogu pomoci sa mojom GTS 320MB. Nema mi pomoci, jel :d 😀 ?

Da li uopste ima smisla stavljati te najnovije whql, treba da srusim (da pomognem radjanju novog djeteta :d) win u narednim danima, pa ko velim na cisto sta da stavim...

Ne znam zasto mislis da nece biti poboljsanja, narocito ako zelis da ih vidis bice ih na sve strane :d

Kartica je znatno sporija od 8800GTX, ali generacijski gledano ako vlasnici 8800GTX vide poboljsanja trebalo bi da ih vidis i ti. :type:

He, 8800GTX nikako da ode u penziju 🙂
Zaista ne postoji naslov koji ne mogu da igram, a kartica stara boga oca.

Ta karta je pored prastarog Geforce Ti4200, verovatno najbolja investicija za gaming 🙂
Ko je istu kupio usrecio se valjano 😉

Kod nekih novijih igara cesh mozda osetiti poboljshanja 😉

Poslednja izmena:
na WinXP 32b sve radi stabilno sa 180.70

Ne ti, ovi sa tweakforce.

Imam probleme sa ovim drajverima pa mi treba pomoc. Nakon neuspjelog kloka graficke sa ovim drajverima igrao sam pes 2009 nekih sat vremena i sve je bilo ok. Medjutim sutradan ni jedna igra nije htjela da se pokrene tj prilikom pokretanja bilo koje igre komp mi se restartuje. Znaci sve radi ok dok ne pokrenem neku D3D aplikaciju. Vratio sam stare drajvere i na njima radi sve ok. Ponovo sam obrisao drajvere sa Driver Cleaner Pro i instalirao nove ali opet se komp resetuje. Uradio sam svjez win prije par dana pa mi je ponovna instalacija win-a zadnja opcija.

Imam probleme sa ovim drajverima pa mi treba pomoc. Nakon neuspjelog kloka graficke sa ovim drajverima igrao sam pes 2009 nekih sat vremena i sve je bilo ok. Medjutim sutradan ni jedna igra nije htjela da se pokrene tj prilikom pokretanja bilo koje igre komp mi se restartuje. Znaci sve radi ok dok ne pokrenem neku D3D aplikaciju. Vratio sam stare drajvere i na njima radi sve ok. Ponovo sam obrisao drajvere sa Driver Cleaner Pro i instalirao nove ali opet se komp resetuje. Uradio sam svjez win prije par dana pa mi je ponovna instalacija win-a zadnja opcija.

Probaj da stavis PhysX GPU Acceleration na Disable

To sam odmah probao i nije uspjelo.
BTW tek sam sad primjetio da je tema o 180.48 a ja imam 180.84 🙂 Probacu da skinem ove whql pa da vidim hoce li raditi sa njima.

Lepo... I meni rade normalno, samo bacaju BSOD sa vremena na vreme... A perf gain se krece izmedju 5 i 15% (odokativno)

Izasli su i 181.00.

Ma ljudi skidajte lepo samo WHQL drajvere, ove nezvanicne sam ako su specijalno za neku igru, npr gta 4.

Ja cu lepo na svezu instalaciju Win-a da stavim ove drajvere i najnoviju Rivu 2.21, nesto mi bagovala 2.08 verzija, nije 'tela kontrolu fana srazmerno temperaturi da radi.

Nazad
Vrh Dno