Šta je novo?

IR prijemnik-samogradnja ili...

Rapid

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2006
Poena
319
Hteo bih da kontrolisem xbmc preko daljinskog uz pomoc girdera, naisao sam na sledecu semu.

girderschemato6.gif

Zanima me gde u NSu ili Pancevu mogu da se kupe potrebni delovi (i navedite i tacno sta da trazim, posto sam n00b) i kolika bi cena bila?
Ili mi jednostavno preporucite sto jeftiniji daljinski za pc koji radi uz girder.

Thx! : )

Moze onda koja preporuka za neki daljinac do 1000din koji bi vrsio posao sa girderom? : )

(i prodajna mesta (ns i pancevo))

Poslednja izmena:
mislim da jedino Logitech Ultrax ispunjava uslov, ali za te pare moze da se kupi samo u BGu, u Big Bangu, ako ga jos imaju...
sto se mene tice, da ga nisam kupio za 299 din, kupio bih ga i za 990...

Mani se corava posla.
I sa dobrim TSOP-om tesko da mozes da pridjes bilo kom RF remotu.
Ukoliko planiras da kupujes neki IC remote onda je bolja varijanta da ga sam naprais svakako ali
ti je MNOGO bolja varijanta da pazaris neki RF. Svi pricaju o tom logiju za 299 (900) kinti ali ako mozes da nadjes ATI remote wonder (polovno oglasi i sl) uzmi njega. U svakom slucaju ovaj Logitech mozes da nadjes i to za lepe pare al ti za njega treba girder 3.3 ili noviji (sto opet nije problem :) )

Mani se corava posla.
I sa dobrim TSOP-om tesko da mozes da pridjes bilo kom RF remotu.
Ukoliko planiras da kupujes neki IC remote onda je bolja varijanta da ga sam naprais svakako ali
ti je MNOGO bolja varijanta da pazaris neki RF. Svi pricaju o tom logiju za 299 (900) kinti ali ako mozes da nadjes ATI remote wonder (polovno oglasi i sl) uzmi njega. U svakom slucaju ovaj Logitech mozes da nadjes i to za lepe pare al ti za njega treba girder 3.3 ili noviji (sto opet nije problem :) )

Ne treba ti, EventGhost Sasvim lepo završava posao, i mnogo je jednostavan za korišćenje, a još je i free...Ja sam moj Logitech platio 299din. i domet mu je vrh, probao sam ga sa 10-ak metara kroz 3 zida:banana:

Verujm mi ne vredi se zezati oko pravljenja, kad košta sada po novoj ceni 990din.:wave:

Vrh Dno