Alexandros
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2007
- Poena
- 309
Dakle sta mislite o ovoj kartici,cena joj je 13100 din. Ili koja druga 4850?
Cena je previsoka u svakom slucaju, a s obzirom na oznaku kartice ocigledno su pogresili, ne postoji Palit kartica sa tom oznakom.
Previsoka zato sto je karta losa ili ... Posto je ona mislim jedna od najjeftinijih a drug kupuje nov komp ima oko 600e pa onda gledamo da od tih para izvucemo maximum![]()
ja imam istu takvu, samo je xpertvision. karta se lose klokuje i ima bucan kuler koji moze donekle da se prigusi rivom. za utehu je jako hladna. ima moja tema u sobi o grafickim kartama ako te interesuje da citas sta smo pisali o njoj...
ha, tesko je to reci, iako sam probao to da uradim. evo ovako, kada nista ne diram, na desktopu upalim GPU-Z i kada pogledam kojom se brzinom vrti on mi prikaze 6% a karta se bogami solidno cuje. e sada, fora je da ja ne verujem da se vrti na samo 6% jer kada stavim da mi se vrti na 0% (podesim tako preko rive) onda bi trebalo da fan stane ali on se samo malo uspori, sto znaci da ocitavanje nije tacno. ali da se ne ponavljam, sve sam vec to pisao u svom threadu. samo ne mogu da verujem da dve na oko iste karte imaju razlicitu brzinu obrtaja kulera, ali dobro, mozda je palit stavio neki drugaciji bios. ako mozes, daj skrin iz GPU-Z na desktopu da vidim na koliko se vrti kuler kada karta ne radi nista. ako se i kod tebe vrti na 6% onda je bucna kao i moja jer je ista karta u pitanju.Kada prislonis prst da zaustavis ventilator, koliko se brzo okrece? (onako odokativno). Na default-u Palit se jedva okrece. Nisam imamo prilike da je podrobnije testiram. Mozda cu za vikend pa cu da vam javim rezultate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari