Šta je novo?

Outlook Express Not Responding

Gvozden

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
620
Izvodili su neke radove na trafou u kraju, pa nam je nestajala struja bez najave u nekoliko navrata i naravno zadnji put kad sam ukljucio kompjuter i pokrenuo Outlook Express u donjem prozorcetu pise:
There is no message selected,

a kad pokusam da kliknem neku od poruka u inbox-u, OE se "zaglupi" i pojavi se cuveno: (Not Responding).
Da li neko zna kako mogu da ga ozivim.
Probao sam da ga zatvorim i ponovo pokrenem nekoliko puta, nije vredelo.
Restartovao sam komp vise puta i sve radi normalno (bar od ovog sto sam probao), samo Outlook Express kad ga pokrenem i cim kliknem na bilo sta, prijavljuje Not Responding?
Unapred hvala

Probaj neki od repair ili reinstall tutoriala koji se mogu naći na netu!

Moguće da su neki dbx fajlovi oštećeni. Iskopiraj ih na drugo mesto pa probaj da pokreneš OE eksperimentišući sa brisanjem DBX fajlova. Ako uspeš da ga pokreneš uradi ekstrakciju starih DBX fajlova u EML (nekim od programa za to) pa onda uvezi mailove (prevlačenje u folder).

Moguće da su neki dbx fajlovi oštećeni. Iskopiraj ih na drugo mesto pa probaj da pokreneš OE eksperimentišući sa brisanjem DBX fajlova. Ako uspeš da ga pokreneš uradi ekstrakciju starih DBX fajlova u EML (nekim od programa za to) pa onda uvezi mailove (prevlačenje u folder).
Moze li savet za neki od programa za ekstrakciju iz dbx u eml?
Vec sam prekopirao folder sa porukama na drugi hard.
Predlazes da brisem poruke za koje sumnjam da su napravile problem ili sve?
sta dobijam tom ekstrakcijom?

Privremeno sam stvorio nalog u OUTLOOK-u.
Da li postoji neki nacin da importujem poruke iz Outlook Express-a u Outlook?

Super je programce!
Kad pokusam da pokrenem one "kovertice" nista se ne desava.
Outlook Express je zablokiran...

Sad sam zatvorio OE (this program is not responding... end now)
I nakon toga mogu da otvorim pojedinacne mailove.

Kako sad da ozivim OExpress?
Ostaje pitanje: kako da prebacim svu postu iz OExpress-a u OUTLOOK?

Moze li savet za neki od programa za ekstrakciju iz dbx u eml?
Ovo je najbolje:

http://ftp.tietew.jp/pub/win/OE2/OE2-1.0.1.zip

DBXtract uvek neke poruke ostavi nekonvertovane. :(

Predlazes da brisem poruke za koje sumnjam da su napravile problem ili sve?
sta dobijam tom ekstrakcijom?
Dobijaš to da će kad ih uneseš u ispražnjen OE DBX baze biti ponovo generisane od nule i najverovatnije bez grešaka.

Privremeno sam stvorio nalog u OUTLOOK-u.
Da li postoji neki nacin da importujem poruke iz Outlook Express-a u Outlook?
File -> Import and Export -> Import from another program or file

A kako da oživiš OE... Pa kažem ti, uradi ekstrakciju svih mailova, obriši one DBX koje OE otvara, kreiraj ponovo foldere itd. i unesi eml poruke koje si ekstrahovao.

Ovo je najbolje:
DBXtract uvek neke poruke ostavi nekonvertovane. :(
A kako da oživiš OE... Pa kažem ti, uradi ekstrakciju svih mailova, obriši one DBX koje OE otvara, kreiraj ponovo foldere itd. i unesi eml poruke koje si ekstrahovao.
Na zalost, ovaj odgovor je stigao prekasno.
Kad sam sve ekstrahovao, izvadio sam dbx-ove i prevukao poruke u Outlook Express (koji je odmah proradio cim sam oslobodio folder sa dbx-ovima).

I da, otprilike 20-ak poruka mi je ostalo ili bez ikakvog sadrzaja, ili je samo pisalo od koga je mail a u njemu nista ili necitljivi podaci...
Srecom, nijedan od "izgubljenih" mailova nije bio vazan.
Hvala svima na pomoci! :wave:

Nazad
Vrh Dno