Šta je novo?

Vampyre Story

klesk123

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2007
Poena
319
A Vampyre Story is a point-and-click adventure game currently being developed by Autumn Moon Entertainment for Windows, and set to be published by Crimson Cow in early 2008.

A Vampyre Story is being created by a number of former LucasArts adventure game developers, and so is understandably similar to some of their previous classics (such as The Curse of Monkey Island (CMI) or The Dig) in presentation and style.

A_Vampyre_Story-scr01.jpg

A_Vampyre_Story-scr04.jpg

Ovu igru cekam vec 3 godine. Obecava posto obozavam stare avanture crtanog tipa: Monkey Island 3, Discworld 2, Broken Sword, The Dig...

Simpaticno jedva cekam. Jos samo da bude i dovoljno humora i bice extra :d

Ma idi bre...ja mislio izasla vec igra kad sam video topic. Kako ste me cimnuli :p

wooowww !!! ovakvo nesto vec duze vreme cekam....
ko sto kaze Ralex2: Monkey Island serial, Discworld , Broken Sword, itd..... eh te stare avanture !!
skroz gotivno izgledaju one slike

Tek sad sam nove shotke video. Nisam znao da su karakteri 3D tipa. Prve slike su pokazivale 2D animirane likove. Procitao sam da je to samo bio prototip i da je bilo planirano da se na kraju u 3D prebaci. No, i ovo super izgleda pogotovo zbog upotrebe lightning efekata. Evo starog screenshota http://home.online.no/~kjetil.v/avs.jpg

Ako nekog zanima igra bi trebalo da izadje 30. oktobra (ako ne promene datum :d )

Joj, daće bog. Samo da izadje:).

Poslednja izmena:
uh i ja sam potpuno na zaboravio na ovo, dizajn mi je divan. znaci cekamo halloween :)

Jos 11 dana do izlaska. Ne mogu da docekam, tako blizu a tako daleko.

Bogami...sad se i meni sviđa! Ajde ajde..

Ovo me podseca na stare dane, kada smo sedeli za svojim 486 i igrali Leisure Suit Larry-ja Mokey Isnald i slicno ... IGRA ima da bude VR' samo da se pojavi ;)))

OMGOMGOMGOMG... jos samo deset dana...
Pre neki dan sam obrnuo ove dve nove Dracula igre i nisu lose (narocito The Path of the Dragon), ali mi fali neka nova Lucas-olika avantura(vise mi dosadilo da iznova obrcem S&M obe sezone), a Vampire Story deluje kao prava stvar. Na njega cekam jos od dveiljadeseste kad je prvi put trebala da izadje.

Poslednja izmena:
Danas bi trebalo da je izasla, mada sada vidim negde da je 14. novembar za Evropu, a 2. decembar za Ameriku. All in all, keep your fingers crossed:).

Poslednja izmena:
Bla. Pa zar ovo nije trebalo da bude full 2d. Koliko dugo je rade mogli su malo da se iscimaju.

Za 2 dana EU release date!

Evo malo screenshot-ova iz demo-a za sve one koji nisu probali uživo (nadam se da je takvih malo) :)

Prilozi

• screen2.JPG
    screen2.JPG
    44.8 KB · Pregleda: 80
  • screen4.JPG
    screen4.JPG
    78.9 KB · Pregleda: 91
  • screen5.JPG
    screen5.JPG
    77.9 KB · Pregleda: 93
  • screen6.JPG
    screen6.JPG
    60 KB · Pregleda: 92
  • screen7.JPG
    screen7.JPG
    73.6 KB · Pregleda: 95
Svideo mi se jako demo, ali treba malo vise vremena da se na Monin glas navikne.

Poslednja izmena:
Jedva cekam ovu igru, ovi shotovi su super, pogledajte te detalje !

"Kupovina" moze da pocne.

Muzika izuzetna, grafika prelepa. Briljantni humor od samog starta. Jedino ne mogu da nadjem da li je moguce promeniti rezoluciju, trenutno je na 1024x768.

Nažalost "fiksna" rezolucija je karakteristična za ovakve igre tako da je nije moguće promeniti. Kod mene igra izgleda sasvim pristojno u 1024x768 sa 4xAA.

Poslednja izmena:
Nabavio sam Reloaded verziju za koju na nforce-u kazu da moze praviti probleme na Visti. Nadam se da ih nece biti u mom slucaju, ali to cu videti tek veceras kad se vratim sa posla i instaliram igru.

imas "proper" verziju od vitalnih momaka...Mozes i da ukljucis "compatibility mode" pod vistom sa tom postojecom verzijom.

Ja sam probao demo i zakljucio (opet) da me ovakve igre definitivno ne privlace :(

Nazad
Vrh Dno