Šta je novo?

Mozda glupo pitanje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Owerburn

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2008
Poena
319
Evo pade mi nesto na pamet 🙂, da li moze nekako da se uradi dl nekog foruma ( znaci da mogu kompletan forum da pregledam offline ) ili mozda sajta?

mislim da je moglo sa HTTrack.

Tnx
Evo skidam ga sad, treba mi 14 min sa dial-up 🙁
Znaci sa njim mogu da skinem ceo forum ( recimo ovaj ) odjednom a ne svek stranu posebno?

mislim da je moglo sa HTTrack.

Cekaj sad sam tek primetio sta pise MOGLO?

Poslednja izmena od urednika:
Mozes, ali pitanje je koliko ti je potrebno, sa svim sllikama, avatarima, itd... Pitaj pecu ili silvera kolika je velicina baze?

Pa avatari mi ne trebaju... ali slike sto da ne 🙂

A zasto mislis da bi oni rekli newcomer-u kolika je velicina baze?

Ma uskoro dobijam adsl pa cu onda to da odradim 😉

1 pitanje.. Pa kad vec dobijas adsl sto ce ti onda skidanje foruma 😀 ???

A sto da ne?
Mozda hocu da napravim kolekciju najboljih stranih i domacih foruma 😉

A i ja postavljam glupa pitanja 😀

Skidao sam i ja nekoliko puta ali uvijek.. pf, uhvati nesto sto ne treba. Koliko se secam ima podesavanja koliko "pod linkova" da skida. I desavalo se ako je neko postovao neki sajt, da i njega povuce. Mada nisam puno cackao po programu pa predpostavljam da se i to moze rijesiti.

A i ja postavljam glupa pitanja 😀

Skidao sam i ja nekoliko puta ali uvijek.. pf, uhvati nesto sto ne treba. Koliko se secam ima podesavanja koliko "pod linkova" da skida. I desavalo se ako je neko postovao neki sajt, da i njega povuce. Mada nisam puno cackao po programu pa predpostavljam da se i to moze rijesiti.

Pa neka, neka vuce ceo www 🙂 mozda nekad zatreba.

Ako ovu temu procita neki admin, i ako nije tajna neka napise kolika je baza...ili neka posalje na PM ako ga ne mrzi 😉

Poslednja izmena:
Ja se izvinjajem unapred, ali gluplji thread odavno ne citah :d.
A ja sam mislio da sam ja bolestan, sto skidam raznorazne gluposti sa raznih torrenata 😀.

Jer ovo mene podseca kad sam bio mali deca, pa kad smo nagovarali druga, da ode u prodavnicu da pita posto je ovo, ono,... i na kraju smo ga poslali (moja ideja bila :d) da pita posto cela prodavnica 😀.
Posto kosta, ovaj koliki je forum, daj da ga skinem, lolchina nevidjena.

Ja se izvinjajem unapred, ali gluplji thread odavno ne citah :d.
A ja sam mislio da sam ja bolestan, sto skidam raznorazne gluposti sa raznih torrenata 😀.

Nije ovo nista... imam ja i mnogo bolesnije ideje, ali to ce da se vidi narednih meseci 😀

Kad "skines" forum javi koliko zauzima 😀

ps. jos ce da ga skine pa postavi na neki domen 😀😀😀

Haha koja je poenta ovoga? Skidanje foruma?
Ako ikad uspes da ga skines celog ispasce ti >20x vise nego sto njima zauzima baza i php fajlovi jer je forum dinamicki izgenerisan.
a sa slikama jos mnogo vise

Ovo se inace naziva "bes" u prvim mesecima ADSL-a, a jos cu i da uradim dobro delo- napravicu back up foruma, pa ako neki dokoni hacker upadne na forum a oni nemaju back up imam ja 😉
Da im prodam naravno😀 ( shala )

Ne verujem da bi to mnogo pomoglo sem ako ne postoje neki programi za vBulletin da makar parcijalno rekonstruisu bazu od statickih stranica 🙂

Nisam siguran da se forum moze skinuti u ovom formatu u kome ga ti gledas.

Ali slatko sam se nasmejao ostalim komentarima...:d😀:d.

I smejanju je kraj!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno