zak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.08.2005
- Poena
- 319
Poslao sam ti jedan od trazenih softvera.
Ako imas kablovsku kao ja onda gledaj da uzmes satelitsku LifeWiew DTV. Ima protok od 8-10MB/sec za satelit. Imas vec VCR sto znaci imas i TV tjuner u njemu i ne treba ti TV karta. TV gledas direktno sa videa na komp uz odlican softver koji dobijas uz kartu.
Ja sam nabavio 40cm mali tanjir i uperio u Astru i sad imam satelitski program sa ( premiere ) otkljucanim kanalima. Naravno potreban ti je i softver da bi snimao video klipove ili nesto drugo. No to je vec druga tema.
Inace Leadtek je stvarno dobra TV karta samo sto ima jednu manu a to je da bela vuce malo na braon i tu se ne moze bas nista.
Cena karte je negde oko 65 eura i vredi svaki ulozeni euro za nju. Ima digitalni satelitski tjuner koji uopste ne greje za razliku od analognog koji ima Skay Star 2 a greje ko rostilj. Inace obe karte koriste isti softver.
Razmisli o toj varijanti pod uslovom da imas kablovsku ( nije obavezno ) i VCR ( obavezno ) i neces se vise patiti za sinhronizaciju boju dropove i sve ono sto je bolest obicnih TV karti za komp. Plus imas satelitske programe koje mozes da snimas.
PS. Evo fotke pakovanja i sta pise na njoj i kako izgleda. :type:
Pozzzzz
Ne mogu nista da uhvatim. Na severoistocnoj strani mi je terasa i odatle ne mogu da gadjam ni jedan sat tj tako rece moj ortak a imam psihopatu predsednika kucnog saveta:smash: i nepristupacan krov zgrade tako da ta kombinacija uglavnom odpada mada razmislicu.
Izvinjavam se sto sad odgovaram ali odvalili me od posla:type: i tek sam skoro savataomalo slobodnog vremena.
Pozzz