Šta je novo?

Koje zvučnike imate?

spd_20071031105709_b.jpg

Altec Lansing 151i 5.1

Poslednja izmena:
41SHZDSG6PL._SL500_AA280_.jpg
+
20030919_1647131.gif

MORDAUNT SHORT MS904 + Logitech Z-340

sve to na MARANTZ PM-42

220708143333_sonstige_marantz-pm42.jpg

Poslednja izmena:
Logitech Z-3e(e ovo e je najvaznije od svega :) )

Harman/Kardon Soundsticks II

ss2.jpg

Blueberry SW-X22
@okmijun:
Kakvi su utisci o Solo-6C?

Za muziku vrh vrhova, pravi stereo skoro Hi-FI< subjektivno. Za filmove/ igrice ne znam jer slabo i gledam filmove a ikad gledam ne patim za surroundom jer nemam ni sobu za to, al za muziku su bolji od bilo kog 2.1/5.1 sistema, odmorio sam se kad sam na njih preso sa x.1 sistema sa vuferima, uopste taj vufer je smrt za dobar zvuk osim ako nisu filmovi/ igre pa ti trebaju efekti grmljavine skripe kola vrata itd....tu onda mora vufer + visokotonci. Eto raspisa se malo, al stvarno sam odusevljen.

Poslednja izmena:
Evo i moje kombinacije:
Mission cyrus III + PSX-R
Arcam delta 170.3 + bb3
Heybrook sextet

AL ATP3
Izgleda da je to jedan od isplativijih/kvalitetnih zvucnih sistema...

Ovi sto imaju marrantz-e, bas vole da upucavaju nas obicne smrtnike...

Sorry, nije mi to bila namera. Ovaj amp. stvarno nije nista posebno, imao sam boljeg kenwood-a pa je crklo, a ovo mi je uletelo nenadano proletos za 50€, nisam odoleo. Vredi svaki cent. Uklopilo se sa zvucnicima do koske.

Poslednja izmena:
Genius SW HF5.1 3000

* Manufacturer:KYE Systems America Corporation
* Part Number:31730307100

Miscellaneous

* Cables Included 6.0 x Audio cable, 1.0 x Speaker cable - 6.6 ft, 2.0 x Speaker cable - 10.0 ft, 2.0 x Speaker cable - 26.0 ft
* Included Accessories 2 AAA batteries
* Remote Control Remote control - Infrared

Connections

* Connector Type 1.0 x 5.1 channel audio line-in ( RCA phono x 6 ), 1.0 x Audio line-in ( RCA phono x 2 )

Speaker System

* System Components 5 speakers, Subwoofer
* Speaker Type Active
* Nominal Output Power (Total) 80.0 Watt
* Response Bandwidth -19980.0 Hz
* Audio Amplifier Integrated
* Connectivity Technology Wired
* Controls Input selector, Mute, Volume, Power on/off

Power

* Power Device Power supply - Internal

General

* Product Type PC multimedia home theater speaker system
* Dimensions (WxDxH) / Weight Details Subwoofer : 9.8 in x 9.3 in x 9.8 in, Satellite speaker : 5.9 in x 5.5 in x 4.7 in, Center channel speaker : 9.8 in x 5.9 in x 4.7 in

Battery

* Type None

Speaker System Details

* Speakers Included 1.0 x Subwoofer - 35.0 Watt - Wired, 4.0 x Satellite speaker - 9.0 Watt - Wired, 1.0 x Center channel speaker - 9.0 Watt - Wired
* Driver Details Subwoofer : 1 x Subwoofer driver - 5.25"

Prilozi

• sktd17d.velika.jpg
    sktd17d.velika.jpg
    50.7 KB · Pregleda: 44
ja kad bi znao koji su mi zvucnici, bio bih srecan... ispali neki iz kamiona, ja ih uze..
nigde, ali bas nigde nema imena proizvodjaca.. Vazno je da se odlicno cuju i da do distorzije dolazi kad se pojacaju na jedno 90% snage..
evo kako izgledaju sateliti i pojacalo, mrezice sam skinuo, stavio sam samo sad za fotkanje..

a evo u woofera

ako neko zna da odgonetne koja je "marka", nek kaze....
e, da, inace, 5.1 je sistem... odokativno, recimo 35W RMS-a
smekam, X540 za kupovinu ali, ne znam.. i ovi me sluze onoliko koliko mi treba..

Poslednja izmena:
Paaa, i vi "ostali" imate pojacalo, samo u zvucnicima/wooferu. ;)

Jeste druze, ali isto tako je i tranzistor sastavni deo monitora pa kad te neko pita "Koji ti je monitor?", ti mu ne kazes i marku tranzistora u njemu. Ili kazes :d

:wave:

Kad smo vec kod Neo-a.
Kupih pre jedno 4, 5 godina sw-m22bk, jer su mi hitno trebali zvucnici, a u lokalnoj prodavnici imali samo njih, i evo i dan danas stoje.
73_frontpic-neo-sw-m22bk-termek1.jpg

Logitech Z5500, prezadovoljan.

Poslednja izmena:
Jeste druze, ali isto tako je i tranzistor sastavni deo monitora pa kad te neko pita "Koji ti je monitor?", ti mu ne kazes i marku tranzistora u njemu.

Pa da, ali pasivni zvucnici i pojacalo idu u "paketu", pa oni koji ih imaju "moraju" da naglase cime ih pogone. ;) :wave:

Solidni zvucnici samo prenglasen bas koji treba odmah zalabiti, koliko ja znam u stvari su Microlab FC530 bez daljinca sa Neo stickerom, kasnije se pojavili i kao Blueberry sw-g25

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno