Ajde racun i neko da mi da ali licnu kartu?
U dilemi sam da li sam im sumljiv ili je ovo redovna stvar koju svaki seller mora da regulise kada probije limit od 1000EUR?
Ako sam sumljiv ne bih slao lazirana dokumenta vec neko pismo molecivog tona a ako je ovo redovna kontrola onda bi falsifikovao dokumenta...
I sto je najgore dali su mi rok od 7 dana i uopste me nisu obavestili koje su restrikcije ukoliko ne posaljem dokumenta, za sada racun funkcionise potpuno.
jel ste culi za intesinu Visa Internet karticu? jel moze sa njom da se pazari preko ebay-a?
Jedna prijateljica koja radi u intesi mi je rekla za to ,to je ista stvar kao u Raiffeisenu Visa Virtuon,podnecu zahtev sledece nedelje pa kad mi stigne prenecu utiske
e odlicno vidi pa javi da je ne uzimam dzabe i onako imam kartica ko ...
Ajde racun i neko da mi da ali licnu kartu?
U dilemi sam da li sam im sumljiv ili je ovo redovna stvar koju svaki seller mora da regulise kada probije limit od 1000EUR?
Ako sam sumljiv ne bih slao lazirana dokumenta vec neko pismo molecivog tona a ako je ovo redovna kontrola onda bi falsifikovao dokumenta...
I sto je najgore dali su mi rok od 7 dana i uopste me nisu obavestili koje su restrikcije ukoliko ne posaljem dokumenta, za sada racun funkcionise potpuno.
To je redovna stvar kad dostignes limit, ali ipak prvo proveri da nisi dobio fals mail, posto vidim da je mail koji si dobio na engleskom ali bi trebao da bude na nemackom jeziku ako si registrovan na Austriju.
Takodje je moguce da ti kartica istice, proveri. Ako je rok kartice pred kraj moras uneti drugu. Inace ako se ispostavi da je mail OK, prebaci novac sto pre ako mozes ili potrosi, da ti ih ne blokiraju.
Pozdrav
Mail je autentican jer i kada se logujem na akaunt i tamo mi traze dokumenta.
Za ovih 7 dana nisam uspeo nista od dokumenata da nabavim tako da sutra podizem lovu pa neka bude sta bude.
Jedino sto mi preostaje da molim nekog prijatelja ili rodjaka iz inostranstva...
Nigde ne mogu da nadjem nista o limitu za primanje para. Trazim na googlu ali nista.
Ima send i withdraw ali receive ne.
@Igvan
Meni se cini da su neki ljudi ovde sa ofruma slali nase racune nesto tipa racun za kablovsku i prolazilo je iako je prijavljena druga zemlja.
Moze li neko da razjasni sta oni konkretno traze ovde, znaci photo id, proof address, i business info. Sta konkretno treba da se posalje da bi se ove tri stavke podmirile?
A ova nasa licna karta i ne lici bas nesto na neku evropsku, bar dok je ne promene. Ima li bar neko da oce da otkrije (makar na pm) kako je dobio status verified?
edit: izvinjavam se sto sam na dve teme postavljao slicna pitanja, ali teme i jesu slicne tematike.
ja imam jendo pitanje, ako sam iz srbije i imam paypal, ali na drugu drzavu, da li ja mogu ako na racunu imam na primer 20 $ da to uplatim na svoj bankovni racun ili da prebacim na moneybookers, i jos jedno pitanje, kako meni neko da uplacuje novac na paypal, sta treba da mu dam
cene na PTT sajtu su tacne
imas +300 din za carinski pregled i administrativnu taksu ukoliko posiljka nije dokument, ili CD/DVD/Vinil (znaci sve ostalo)
ima nacina za prijem para osim PayPal-a i to je bank transfer ali je on skup i cesto kosta vise nego iznos koji ti salje kupac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari