Šta je novo?

Paket 3 PLUS

SittingCrow

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2002
Poena
619
Paket 3 PLUS.

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    121.1 KB · Pregleda: 371
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=28445

Ne piše da li je ovo moguće i za fizička i za pravna lica?

Da li je u 1999/2499+PDV uključena i pretplata za telefon ili nju nastavljaš da plaćaš? Pošto je pretplata za ISDN sa još nekim uslugama preko 300 din.

Ovo otvara mogućnost jeftinijeg rutiranja poziva između različitih zona. Ako važi za poslove korisnike, po trenutnim cenama, za 30-ak sati razgovora si pokrio obe Super 3 plus pretplate.

Ponuda vazi za NOVE korisnike fizicke i pravne ,mislim da pretplata za telefon nije ukljucena u cenu mada necu da tvrdim.

A mi "stari" pretplatnici? Za nas nema nikakvih benificija, a :mad:

Ja u ovoj ponudi i ne vidim beneficije. Sa PDV-om ovaj paket dodje skoro 3000 dinara a adsl paket brzine 1536kbit je 2100, sto znaci da za 800-900 dinara dobijamo 3 email adrese i neogranicen razgovor u lokalu. Email adrese mogu sebi da nabiju a telefoniranje u lokalu ionako ne kosta previse za razgovore normalne duzine. Da su za taj novac ponudili neograniceno medjugradsko telefoniranje, ova ponuda bi bila OK, ovako, neka hvala lelekome.

Zaboravio si i pozive prema pet mts mobilnih telefona kad dodje poskupljenje impulsa to ce biti duplo jeftiniji razgovor prema tim mobilnim brojevima.

Zaboravio si i pozive prema pet mts mobilnih telefona kad dodje poskupljenje impulsa to ce biti duplo jeftiniji razgovor prema tim mobilnim brojevima.

Mobilne telefone ionako svako zove sa svog mobilnog a tu vec postoje paketi jos povoljniji od ove "nazovi" povoljne ponude lelekoma. Ono sto ****** zaposleni u lelekomu treba da shvate je da fiksna telefonija umire te da svuda u svetu cena razgovora u fiksnoj telefoniji pada i uglavnom se nudi u obliku unlimited paketa za veoma male pare a oni hoce da nas deru. Lelekom medjugradski saobracaj ne kosta bas nista pa mogu da uvedu unlimited paket za neku razumnu cenu (recimo 800 dinara) i na taj nacin stimulisu korisnike da koriste ovaj paket pa ce im hiljade korisnika placati 800 dinara mesecno umesto po 100 - 150 dinara (koliko recimo mesecno placam ja). Najavljenim poskupljenjem impulsa za 200% uz povecanu cenu pretplate od 300% mogu samo da gube korisnike koji ce se dovijati na razne nacine a pre svega putem VoIP-a i raznih paketa mobilne telefonije. Da lelekom prodaje sir, mogao bih da razumem ovu strategiju jer je bolje prodati kilogram sira za 200 dinara nego 5 kilograma za 500 dinara ali ovde su u pitanju impulsi (koji lelekom ne kostaju bas nista) a ne fizicki proizvod pa je valjda logicnije povoljnom ponudom naterati kupce da koriste vase usluge u sto vecoj meri. Mene je, recimo, ova ponuda lelekoma jos vise iritirala i ucvrstila moje misljenje da je lelekom najomrazenije preduzece u Srbiji i da ubedljivo najvise koce informaticki razvoj zemlje. U normalnom svetu je i zarada od 10% dobra ali nama je i 20% malo, nama je 100% malo pa mora da bude 7500% koliko lelekom zaradjuje na prodaji interneta. SRAMOTA!

Ne pricaj napamet svakog meseca gledam listinge razgovora od pretplatnika i mogu ti reci da su razgovori fix mob dosta zastupljeni.

Covek je verovatno mislio na "normalne" korisnike jer ne vidim ko iole pametan zove mobilni sa fiksnog ako placa sam fiksni telefonski racun. Ne racunam tu "pozive iz firme, tata i mama mi placaju fiksni, sta me briga" i slicno...

Nazad
Vrh Dno