Šta je novo?

lg cdrw na amigi 600

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
ovako: na mojoj a600 prikljucen je seagate 10gb 3,5" hard preko adaptera i on je master na kablu, kako da prikljucim lg cdrw 52x na amigu, dali mogu samo da ga stavim na slave granu i instaliram nesto u workbenchu (i sta) da bi to sve radilo, mnogo bi mi lakse bilo da narezem cd sa programima koje skinem sa neta nego da svakih pet minuta kacim hard na pc..

ovako: na mojoj a600 prikljucen je seagate 10gb 3,5" hard preko adaptera i on je master na kablu, kako da prikljucim lg cdrw 52x na amigu, dali mogu samo da ga stavim na slave granu i instaliram nesto u workbenchu (i sta) da bi to sve radilo, mnogo bi mi lakse bilo da narezem cd sa programima koje skinem sa neta nego da svakih pet minuta kacim hard na pc..

Iseci kabl koji ide do hdd-a i zalemi direktno na taj kabl.
Posle instaliraj IdeFix97 i to je to :)

nekontam, koga da secem, imam obican flat kabl sa 3 konektora

ok, to nije problem ali autor fix-a navodi da je za rad potreban amiga installer 1.24, odakle to da skinem, guglanje nije pomoglo...

j..em li ga, koji je adekvatan???

gledam ga stalno, samo poruka od sinoc????

ajd dajte link ka necemu sto radi..

uspeo sam! instaler sam iskopirao sa druge diskete Colonizationa, ma to je ona tool ikonica i zove se samo installer, ja mislio da je to neki paket, instalirao sam idefix ali mi trazi registraciju svaki put kad ukljucim amigu sto i nije strasno, strasno je kako radi moj lg 52x cdrw, na mojoj neprosirenoj a600 cita foldere i inicijalizuje disk brze nego na modernim pc-jima!! a disk ima gomilu slika na sebi po 600-700 u folderu, sve jako lepo radi, strpao sam to u desktop at kuciste na kome jos moram da promenim ventilator jer je bucan i voila! inace jednostavno je kao i na pc-ju, hard-master, cd-slave, instaliras ide-fix i gotovo, samo jos da nadjem neki stari cd-rom sa izlazom za slusalice...

Poslednja izmena:
Znači radi, odlično.
Ja ću da probam da zakačim CD na A1200 ploču koju ću da strpam u neko PC kućište.
Šta si radio za tastaturu? Imaš adapter za PS/2 ili ... ?

ne, amiga je netaknuta, iz nje ide dugacki flat kabl u desktop at kuciste sa napajanjem u kome su hard i cd, ma samo da vidis kako to sve radi, kao da nije staro 17 godina, detekcija, podesavanja, sam rad.. glatko, stabilno, ma divota, sve to sklopiti na nekoj jacoj amigi sa boljim os-om i imas pravu masinu...

E high da ti nisi maskirani prea lozac a?
A?
Gde je kamera?
Pa normalno je da sve leti kada su pravi programeri pisali OS.Da nisi mozda ocekivao da vidis baterijsku lampu kada otvoris direktorijum ,ovaj folder.

Maskirani ko????
kakva kamera??

valjda onaj pera lozac sa tv pinka.

A i ti si dobar, setis se da to povezes 10 godina nakon sto si imao sve te uredjaje.
Kako bilo, ako ti treba bilo sta od non-Amiga opreme za to (Imam isti LG i isti Seagate i kuciste viska) , javil.

eee nisam ja imao pc do 99te, a i kada sam ga dobio nije mi ni padalo na pamet da ga kupusam da osposobim amigu..

negledam pink..

sto se izdaje tice, ***a, da sam ja imao para za pravu amigu, i da je na njoj bilo warcrafta i diabla nebi ja menjao tabor

Nazad
Vrh Dno