Šta je novo?

Huawei HG520i

Duca89

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2008
Poena
345
Molim vas, jel moze neko da mi pomogne oko otkljucavanja portova za pomenuti ruter?Molim za detaljnu pomoc, posto sam zensko i slabo se razumem u ovo...:angel:
Hvala unapred...:wave:

Procitala sam ali to je za model HG510...a moj je 520i, i probala sam ono sa dos-om ali stalno trazi password...i ne izlazi mi username..Neko objasnjenje???:trust:

Poslednja izmena:
Hmmm,ne znam sta da ti kazem,to je zaista ces problem kod rutera koji deli telekom da su portovi zatvoreni i da moraju rucno da se otvaraju...Strpi se i neko ce ti sigurno pomoci...Verujem da je pregledala teme i da nije nasla odgovarajucu pomoc a i ljudi zensko je,tako da nema znanje ko mi:D,pa je opsirnija pomoc dobro dosla

Poslednja izmena:
Usla sam...i imam opciju advanced koju do sada nisam imala

Hmmm,ne znam sta da ti kazem,to je zaista ces problem kod rutera koji deli telekom da su portovi zatvoreni i da moraju rucno da se otvaraju...Strpi se i neko ce ti sigurno pomoci...Verujem da je pregledala teme i da nije nasla odgovarajucu pomoc a i ljudi zensko je,tako da nema znanje ko mi:D,pa je opsirnija pomoc dobro dosla

Hvala..Jesam,pogledala sam ali nisam najbolje shvatila... nemam pojma nista od ovog..:D

Ljudi,ja nista ovo ne razumem...naucila sam oko torrenata,ali ovo stvarno ne umem da podesim. Zatvoreni su mi portovi, na pr. u Azureusu mi svetli crveno tackica za firewalled i smajlici za health nece da mi budu zeleni,samo zuti i plavi..Ne znam kako ovo da popunim:

http://img258.imageshack.us/img258/7552/74314664wj6.jpg

Hvala puno za trud da mi objasnite...:angel:

pa kliknuti na Submit.

U utorrentu takodje podesiti :

i jos ovo :

Poslednja izmena:
@coldej:na to sam mislio...Odlican post:wave:
Samo imam malu ispravku,na zadnoj slici iskljuci DHT jer ces zbog toga biti banovan na privatnim trakerima:wave:

Poslednja izmena:
Izvini sto gnjavim,ali se ne razumem,pokusala sma nesto,ali nije hteo da otvori..Ne znam sta da stavim u local ip adress...koju adresu?Da li je to moja ip adressa(koju mi pokaze na sajtu whatismyip.com)ili neka druga?

izadje mi ovo: "Port 65156 does not appear to be open".

Poslednja izmena:
Uspela sam!Hvala puno...sad mi je nat ok...tnx tnx tnx...:wave::wave::):):)

Vrh Dno