Šta je novo?

Asus M3A78

sistem ti stane kod instalacije ili kod dizanja?

PS
pa ni ne možeš da koristiš integrušu kad je stavljena i "prava" grafika, osim ako nije iz serije 3400, ali tad u hibrid - krosfajer

Poslednja izmena:
wild1waltz

stane kod podizanja, ako stavim da prim. bude int. (sa stavljenom "pravom"). ako je tako, onda je uredu. mislim to, da ne moze da se koristi integrisana kada je stavljena i "prava", mada moze da udje, (integr.), u safe mod i ako je ubodena i prava.

Zar ne moze u hibrid modu, cemu onda integrusa.

moze hybrid, a evo sta kaze uputstvo:

-os windows vista
-1gb ram minimum
-cpu am2+
i gpu tipa: hd2400 pro/hd2400 xt/hd3450/hd3470, dakle nista sa xp-om. (osim safe mod).

nije mi palo na pamet da si želeo kartu iz potpisa da "upariš" sa integrušom :d

ja srećom iman nvidju, pa nisam ni došao u to iskušenje :banana:

Ma kakva upusta upali to pa probaj dal moze ili nemoze.

Meni se cini da je hybrid mod samo za te 4 kartice iz uputstva.

wild1waltz nije mi palo na pamet da si želeo kartu iz potpisa da "upariš" sa integrušom

ma kakvo uparivanje, to mi uopste ne treba. nego je bilo pitanje da li moze da se koristi integraljka pored ukaccene "obicne", dakle kod mene op.sis. XP ne moze, i to je to. e sad me to vec i nervira al sta cu, `teo sam lepo da uzmem 'obicnu M3A78, dakle bez integraljke al je tebalo da se ceka pa sam uz`o ovu i nisam se pokajo. mada, vol`o bi da mogu da biram, kad vrec imam, koju cu kartu da koristim, al to kad predjem na vistu, znaci jednog dana. slava, petkovica, pice je bilo samo tako...

ni sa vistom nećeš moći da prebacuješ sa jedne na drugu :D

odnosno, moći će ili "prava", ili integrisana ili hibrid ( ako se isprsiš za neku "alu" 34xx). ali samo jedna po jedna.

suština hibrida je da za siću dobiješ cross - fire :d ( koji je slabiji od bilo koje kartice srednje klase).

zamisli mene koji imam integrisanu grafiku i tri pci-e slota (1 je 16x, 1 je 8x a 1 4x) . samo budala bi ubola tri 34xx

Sto budala sa tri karte i dobrim procesorom mozes napraviti dobar rez.

zato mi i nije jasna ideja sa tri pci-e slota koja rade na 16, 8 i 4x. jedna solidna karta uvek je bolja i jeftinija od tri govnj*ve :smoke:

Zavisi koju naprimer 4870 x2 je bolja od te tri.

I ljudi, kakva su iskustva sa ovom pločom? Gde ste kupili, za koliko dinara, kako radi, jeste zadovoljni? Ima li neki review na netu, nalećem samo na one EM-HDMI, nema ova obična...

Koliko faza ima napajnje ove ploce? Mislim i na Pro i na obicnu verziju. I da li ima iko podatke koliko se ove 2 ploce razlikuju, posto mi integrusa apsolutno netreba, da dzabe ne kupujem pro, pogotovo sto na obicnoj imam u startu 2 USB porta vise, koji su mi preko potrebni. Prvenstveno me zanima razlika u OC potencijalu, ja sa trenutnom plocom dobijam 2.46GHz max na phenomu 8450, sta mislite da li bi sa njom mogo stici do recimo 2.85?

Obe imaju 5 fazno napajanje (dovoljno i za 140W Phenome).
Kao sto rece Vule, na netu nigdje nema neki test ove ploce (M3A78) u smislu o/c-a!?
U svakom slucaju 770chipset je bolji od tog koga imas za AM2+ procesore.

@Vule: Jesi se odlucio za plocu? (MA770-DS3 rev 2.0-jos je nema nigdje :S:, M3A78 ili neka treca?)

Poslednja izmena:
@Vule: Jesi se odlucio za plocu? (MA770-DS3 rev 2.0-jos je nema nigdje :S:, M3A78 ili neka treca?)

Odustao sam, nema nigde v2.0, hteo sam neki Biostar pa sam i od toga odustao, na kraju sam kupio ASUS M2N32-SLI DL WiFi za 50€, jest' da je nF590, ali je bar bruka odrađena ploča sa 1394, dual lan i još 100 drugih stvari... Ionako ne planiram kupovinu Phenoma pa mi se isplati ovo, sledeći upgrade koji budem radio biće onaj pravi :)

Odustao sam, nema nigde v2.0, hteo sam neki Biostar pa sam i od toga odustao, na kraju sam kupio ASUS M2N32-SLI DL WiFi za 50€, jest' da je nF590, ali je bar bruka odrađena ploča sa 1394, dual lan i još 100 drugih stvari... Ionako ne planiram kupovinu Phenoma pa mi se isplati ovo, sledeći upgrade koji budem radio biće onaj pravi :)

Ja sam poslao brdo mailova firmama sa pitanjem "kada", ali mi NIKO nije ni odgovorio :S:
Cekacu jos malo jer rev 2.0 nema jos ni u inostranstvu. Ali sto ga ovaj Gigabyte stanca "oznake", sad se pojavile na sajtu GA-MA770-DS3P i GA-MA78G-DS3HP.

Ma mozda kupim k'o i ti neku polovnu...

hvala... a taj MA770-DS3 rev 2.0, jel on sa novim SB-om? Jel bi on onda trebo da bude bolji sto se oc-a tice? Aj ako neko kupi ovu M3A78, nek pise kako se oc-uje, nebi trebalo da se razlikuje od ove pro toliko puno... koliko vidim, vizuelno nisu mnogo drugacije, (pro je malo "sredjenija") a ni po opcijama koje imaju... a dobra fora i ovaj express gate. Bas mi se svidja ploca

Da, MA770-DS3 rev1.0 ima NB770/SB600, a rev2.0 ima NB770/SB700, baš kao i M3A78.

pa bas jeste jeftina... ja sam je nasao za 5300, sto je fenomenalna cena ako se oc-uje dobro kao pro verzija... vise mi se ova svidja nego gigabajt... Samo me interesuje koja je najbolja - Biostar, Gyga ili asus? Ne najbolja kupovina, nego najbolja ploca

pa bas jeste jeftina... ja sam je nasao za 5300, sto je fenomenalna cena ako se oc-uje dobro kao pro verzija... vise mi se ova svidja nego gigabajt... Samo me interesuje koja je najbolja - Biostar, Gyga ili asus? Ne najbolja kupovina, nego najbolja ploca

Gdje si nasao za te pare i ima li tu M3A78 PRO?
Moze na PM

Bolje napiši ovde, interesuje i mene, pošto ipak nisam uspeo da kupim onog 590 ASUS-a, pa sam opet u potrazi za novom pločom...

Off:
Bas sam neprijatno iznenadjen "customer service-om" IT firmi u Srbiji :mad:.
Poslao sam "brdo" mailova i nisam dobio NI JEDAN odgovor!

Samo sam pitao kada ocekuju GIGABYTE rev 2.0 ploce i Biostar 790GXB, ali nista...
Ni Joka ne odgovara...

Ccccc....
Za GYGABITE me cudi da ih vec nema,za BIOSTAR pogledaj ovde http://www.telix.rs/Distribucija/Bi...2/Default.aspx?SortField=ProductName,UnitCost
ako te zanima 790GX,a imas i odlicnu MSI SAM2 KA790GX ,odlicnu za OC,provereno(!)
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9016368
Sto se ASUS-a M3A78 tice,uveren sam da je predobra,jer je ASUS pretrpeo zestoke kritike zbog M3A:smash:,tako da ne verujem da nisu shvatili....

Poslednja izmena:
Za GYGABITE me cudi da ih vec nema,za BIOSTAR pogledaj ovde http://www.telix.rs/Distribucija/Bi...2/Default.aspx?SortField=ProductName,UnitCost
ako te zanima 790GX,a imas i odlicnu MSI SAM2 KA790GX ,odlicnu za OC,provereno(!)
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9016368
Sto se ASUS-a M3A78 tice,uveren sam da je predobra,jer je ASUS pretrpeo zestoke kritike zbog M3A:smash:,tako da ne verujem da nisu shvatili....

jel ovo znaci da su mnogo dobre ili... i ako jesu da li su mnogo bolje

Nazad
Vrh Dno