Šta je novo?

Adobe updater

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Ne mogu da verujem kako je me #$%^&*!

Znaci izadjem da spremim da jedem i malo djubre se pokrene i skine 100mb dok sam se ja vratio. A koristim 3Gnet od 5GB i sad mi skuca 100mb nizasta!!! Uf kako sam poludeo.

Samo da se izjadam.

Ko hoce da zaustavi ovo nekorisno parce dll-a neka udje u C:\Program Files\Adobe i neka uradi search na updater i na adobeupdater. Sta god da nadjete, to pobrisete.

I dalje ne mogu da verujem kako me je izradio... 😡

Ili, varijanta 2: Otvoris bilo koji Adobe program, ides na Update, sacekas da pronadje sta treba update-ovati i onda ima Preferences > Turn off automatic update i to je to.

ili najbolja varijanta: zapališ sav Adobe shytware i koristiš normalne programe! 🙂

Da ali ti kada iskljucis auto update, ti ga iskljucujes za taj program. Tako da je najbolje da lepo pobrises, i posle moze da mirise. 🙂

...ili počneš da koristiš firewall 😉

I bez Adobe paketa sta da radis?
Samo mi nemoj reci Corel ili nedaj boze GIMP + jos nesto...
pa, sve zavisi...

a) ja nemam ništa Adobeovo, jer mi ne treba (tu su foxit, pdfcreator, paint.net i inkscape)

b) ko je već kupio Adobe programe (jer mu _stvarno_ trebaju!), onda će svakako pusti i da se apdejtuju, kako bi dobio što više za uloženi novac i kako bi svoj posao obavljao što efikasnije i lakše...

Onda nemoj ni da komentarišeš, jer očigledno neznaš šta pričaš.
hehe, ti će mi kažeš 😀

kad si već tako blago nekulturan, onda, pametnjakoviću, objasni šta to "ne znam (da, dve reči!) šta pričam" 😀 baš me interesuje...

Evo ja cu da ti kazem. Potpuno si u pravu. Adobe je shit. To ***** uopshte ne upravlja Svetom i niko ga ne koristi. Narocito su losi PS i AE. Kako ih nije sramota.

@sirNemanjapro Jel sve radi kako valja i posle brisanja? Adobeupdater me izludjuje.

Namesti u Firewall-u da blokira odr. aplikacije (adobe updater) da se konektuju na net . Ili mi posalji IP adresu pa cu ti ja to sredim 😀

sirNemanjapro, sad si miran, imaš najnoviju verziju Adobe programa :-devil-:

Pobrisao, i milina jedna ziva.

Hvala outlaw na pitanju. I ako sam skinuo taj jedan update nisam ga instalirao. Sad kad se opet setim popizdim. Skinuh 100mb i nisam ni instalirao. Lud co'ek stoPosto. 😀

Nazad
Vrh Dno