Šta je novo?

Programi za zakljucavanje foldera

• Začetnik teme Začetnik teme FooL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FooL

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Pozz...Trebala bi mi mala pomoc.Ako neko moze da mi preporuci dobar program za zakljucavanje foldera i ako moze link gde mogu da skinem taj program.
Hvala unapred!

search 🙂

Хвала Божо...Покушаћу нешто да урадим.
Поздрав!

Испробао сам га није лош...само ме нервира што не може(или ја не знам) да се из Total Commandera појави прозор у који треба унети шифру.
Појављује ме си прозор са насловом Run as и прво ме пита за user name па за pasword.Испробао сам све комбинације али никако нисам успео да приступим фолдеру.

Poslednja izmena od urednika:
Dodash folder guard u total komander bar, kao shorcut, da ti uvek bude na dohvat ruke, i svaki put kad oces da pristupish zasticenom folderu (vidim da preferirash TC) kliknes taj shorcut, uneses sifru, i folder se pojavi. To je ubedljivo najaca fora. Em folderu ne mozes da pristupis ni iz jednog drugog programa, em ne skrece paznju na sebe shifrom, itd... Mozes da napravish i da ti folder bude vidljiv ali kao fol prazan - i to je fino...

Е то нисам знао...ево сад сам то извео и одлично фунционише.А нису ни лоше те форе са видљивошћу.Хвала пуно друже.
Поздрав!

Lock foder, za Xp je zakon.
Za Vistu sam se snasao. Stavio sam [hidden] attribute za taj folder i niko ga ne vidi. Kada zelim da pogledam nesto u njemu odem na tools/folder/ show hidden... i to je to.

Lock foder, za Xp je zakon.
Za Vistu sam se snasao. Stavio sam [hidden] attribute za taj folder i niko ga ne vidi. Kada zelim da pogledam nesto u njemu odem na tools/folder/ show hidden... i to je to.

Ja sam koristio ovaj Lock folder XP i sve je bilo ok dok mi maticna nije crkla. Sad ne znam kako da otkljucam te foldere. Molim vas ako imate neku ideju???

Ja sam koristio ovaj Lock folder XP i sve je bilo ok dok mi maticna nije crkla. Sad ne znam kako da otkljucam te foldere. Molim vas ako imate neku ideju???

E pa to je možda problem tih programa.

Zato je sigurnije (a možda i ne praktičnije u slučaju potrebe zaključavanja mnogo fajlova/foldera) koristiti WinRAR pa dodati password za zaključavanje.

Kada ponovo instaliraš Lock Folder, folder koji je ranije bio zaključan će ti se otključati prostim dvoklikom na njega bez traženja pswd-a. Barem je kod mene bilo tako. Tek kad sledeći put pokušaš neki folder da zaključaš, aplikacija će tražiti da setuješ novi password.

Kada ponovo instaliraš Lock Folder, folder koji je ranije bio zaključan će ti se otključati prostim dvoklikom na njega bez traženja pswd-a. Barem je kod mene bilo tako. Tek kad sledeći put pokušaš neki folder da zaključaš, aplikacija će tražiti da setuješ novi password.

Pa probacu samo koliko se secam fora je sto prvo mora da se startuje program da bi uopste mogao da vidis lokovani folder

Pa probacu samo koliko se secam fora je sto prvo mora da se startuje program da bi uopste mogao da vidis lokovani folder

Kada ponovo instaliraš program, ne moraš da ga pokrećeš. Idi u direktorijum gde ti se nalazi zaključani folder, videćeš da ponovo imaš ikonicu sefa na njemu; prostim dvoklikom ga otključavaš bez kucanja bilo kakvog pswd-a. Tek nakon toga pokreni program i on će ti tražiti da kreiraš nov pswd... Prilično neinteligentan program, al' ajd. :trust:

Nazad
Vrh Dno