Šta je novo?

Firefox 3.0.3 - Sort bookmarks by name

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Gde nestade ova opcija u FF3?

sortlf3.png

Imam mnogo glomaznije bookmarks foldere i stvarno mi je neophodna ta opcija.

Idi u glavnom meniju na Bookmarks -> Organize Bookmarks -> sa lijeve strane nađeš folder koji želiš da sortiraš, desni klik na njega, pa "Sort By Name".

Poslednja izmena:
Sjajno. Čini mi se da sam to probao i nije funkcionisalo... Sada je sve O.K. Hvala. 🙂

a može i brže: desni klik na folder u meniju Bookmarks 😉

Ajde da ne otvaram novu temu... Da li vam se deshava da vam na firefoxu ne rade klipovi (sa youtuba ili bilo kog drugog sajta), muzika i sl???

Kada instaliram flash player radi sve normalno neko vreme (tipa dan-dva) i onda opet sve po starom... U svim drugim browser-ima ovo radi normalno...

Desava se... Doduse, tad isto zeza i kad koristim IE tab, nisam probao da bas otvorim IE pa da probam iz njega.

E zna li neko kako da sacuvam bukmarke npr kada hocu da reinstaliram win pa da ne moram da ih cuvam iznova. hvala

Npr. Bookmarks -> Organize Bookmarks -> Import and Backup -> Backup

Ili program MozBackup.

Hvala ljudi. Jos jedan mali oftopic da ne otvaram novu temu,posle update-a na verziju3.04 default google stranica mi je holandski google. Kako da vratim na engleski?

RCW,to je privremeno resenje,kada god ugasim firefox vrati se na google.nl

Poslednja izmena:
Options/Main pa stavi da ti google.com bude home page

untitled-3.jpg

Tako mi i jeste namesteno ali google preusmerava na stranice vezane za zemlju u kojoj zivis na osnovu ip adrese ali mene ocigledno vidi kao da sam iz Holandije

Ajde ljudi, je l' ima neko odgovor kako da se vrati na engleski!Ovo je bas iritantno!🙁

Hvala ljudi. Jos jedan mali oftopic da ne otvaram novu temu,posle update-a na verziju3.04 default google stranica mi je holandski google. Kako da vratim na engleski?

To verovatno nije do Firefoxa. Meni je jedno vreme google bio na madjarskom, verovatno su imbecili iz mog provajdera nesto zeznuli. Sredilo se samo od sebe, nekoliko dana kasnije.

Nece mu to pomoci jer nije do firefoxa i preferencesa.
Meni je zbog glupe nove sbb ip adrese stalno prebacuje na google.ro
Znaci nije u opcijama namesteno nego kad odem na google com on prebaci na google.ro

evo, sad sam apdejtovao sa 3.03 na 3.04 i google je na engleskom... nije do FFa, već, imho, do provajdera ili do neke extenzije!

probajte da li vam google radi kako treba, kad pokrenete FF u Safe modu!

da ne otvaram novu temu. firefox(najnovija verzija, 3.0.4 valjda) mi stalno izbacuje neki error-firefox has crashed, i sam se ugasi, posle ne mogu da ga upalim javlja mi istu gresku, jedino kad resetujem komp radi jedno 5-10 min, i isto sam od sebe javlja to i gasi se...jednom mi je pisalo obavestenje nesto oko data execution prevent kad mi se ugasio firefox, mozda je do toga, jel moze negde da se podesi?!? Vista Ultimate 32bitna svi programi rade perfektno samo firefox zaje*ava. ovo mi ne bi ni smetalo da mi opera ucitava brzo strane ko firefox, ali kilavi maximalno. sta da radim?

Prilozi

• WTF.webp
    WTF.webp
    18.2 KB · Pregleda: 38
posle nekoliko meseci korishcenja, shvatio sam da je Mozilla verzija 3 drastichno loshija u odnosu na dvojku (zbog koje je i postao najpopularniji web browser)... Jede mnogo resursa, chesto kochi, baguje i ne uchitava kompletne stranice iako u status baru stoji rech 'Done', grebe po hard disku kad god hoce i josh mnogo toga... Da nema neke korisne opcije tipa AdBlock, rapidlink checker, flashget i josh neke pluginove, bez razmishljanja bih preshao na IE8 beta verziju ili na Google Chrome... Oba pomenuta su dosta brza a imaju isto tako korisnih opcija... Chekam samo Chrome u oficijelnoj verziji i ukoliko Mozilla 4 (koja je uveliko u pripremi, jer su i ljudi iz njihovog tima uvideli da postoji neki globalni problem sa 3ojkom) ne popravi situaciju, shto se mene tiche Firefox ce postati proshlost... 🙂

p.s. ko zna zashto sam ovo napisao, ali verovatno zato shto je firefox toliko pocheo da pravi probleme i usporava rachunar, da sam poludeo josh malo...

jaygee je napisao(la):
Da nema neke korisne opcije tipa AdBlock, rapidlink checker, flashget i josh neke pluginove, bez razmishljanja bih preshao na IE8 beta verziju ili na Google Chrome

Eh, da ostali browseri imaju funkcionalnost veću od Firefox v1.0 bez ijedne extenzije, niko ne bi koristio FF.. Ovako..

Nazad
Vrh Dno