Šta je novo?

Spire soundpad

• Začetnik teme Začetnik teme Miki D
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije valjda da nema ovaj spire komplet nigde ? 😀

Ovo sve termoizolacija, kao da spremam komp za zimu... 😛

pa svaka termo je i zvucna a i obratno, samo je pitanje za sta se koristi i koji su joj parametri bolji :d (za zvuk ili toplotu). o tome i treba voditi racuna jer ako ti ventilacija kucista nije dobra podicices temperaturu u isto iznad pozeljne :-devil-:

na isto sajtu imas i za zvucnu izolaciju

http://www.izoterm-plama.co.yu/Plamaflex PF ploce.htm

ali to je sve isto

Neće biti da je svaka termo i zvučna izolacija.....

Termo izolacija se bazira na materijalima visoke gustine, dok zvučna izolacija se bazira na rastresitim i šupljikavim materijalima koji treba da "upiju" buku i smanje njenu refleksiju.

pa pokazi koja je to tremo izolacija koja se "bazira na materijalima visoke gustine" (odakle li samo izvuce ovo 😀)

svaka termo izolacija je i zvucna samo zavisi koliko je dobra kao zvucna izolacija.

U svakom slucaju necu da trazim i kupujem ova alternativna reshenja

Nadao sam se da ima negde da se kupi ovaj spire soundpad..... ( i da bar neko zna gde to ima 😀)

Poslednja izmena:
Ajd da ne idemo u off.... potraži sam na netu pa ćeš shvatiti. Tematika je prilično opsezna da bih se sad sa tobom ovde preganjao.

@Miki D

po mom misljenju gresis, to je samo skuplja varijanta ovog sto se nudi kod nas 😉

@teletabis
e sto volim ovo kad nestane argumenata

nema sta da trazim po netu, ugradjivali su kvadrata i kvadrata termicke i zvucne izolacije razne specijalizovane firme tako da znam o cemu pricam, a ti se slobodno raspitaj kod

Institut IMS
Laboratorija za građevinsku fiziku-akustika i vibracije

za detalje 😉

Uff,bre ala ste obojica dosadni,ne razumem zasto insistirate,ne treba coveku za izgradnju kuce nego za kuciste.Meni isto treba ovako nesto pa ko zna gde ima provereno neka javi
149663.jpg

Nazad
Vrh Dno