Šta je novo?

Vista i slova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nekontam upste sta si hteo da kazes ali aj....problem je u ovome gde pise data eror prozoru!!! nesto treba proveriti....nekontam kako da nastavim instalaciju igre, pojavi se ovo i nece dalje!!!

Верујем да ти је диск са којег инсталираш игру или оштећен или лоше нарезан, зато плава линија неће да стигне до стотке.

Верујем да ти је диск са којег инсталираш игру или оштећен или лоше нарезан, зато плава линија неће да стигне до стотке.

a sta mu dodje to cyclic redundancy check??? nekontam instalirao sam igru na 3 kompa i sad na mom nece!!!

a sta mu dodje to cyclic redundancy check??? nekontam instalirao sam igru na 3 kompa i sad na mom nece!!!

То је провера коју компјутер врши како би установио да ли су подаци које пребацује са медијума исправни, у твом случају избацује грешку - што говори или да је у једном делу диск оштећен (игру си већ инсталирао на другим комп. значи није то), или ти је резач/читач пробирљив (ослабио ласер) па не може да прочита тај диск.

Poslednja izmena:
То је провера коју компјутер врши како би установио да ли су подаци које пребацује са медијума исправни, у твом случају избацује грешку - што говори или да је у једном делу диск оштећен (игру си већ инсталирао на другим комп. значи није то), или ти је резач/читач пробирљив (ослабио ласер) па не може да прочита тај диск.

Tnx za objasnjenje, probacu sutra da stavim drugi rezac u komp pa cu videti...

A kakve ovo ima veze sa slovima?

ahaahhaahahahah, *** ovo je apsolutni VRH do sada na ovom forumu!

Cyrillic Redundancy Check iliti ЦРЦ 😀

LOLčina na kvadrat! 🙂

Mislis - CVRC? 😀

Nemojte ga zezati mozda je neko dete,a sve mi lici na to.

i na kraju kako se slova popravljaju ? hahaah

Jedan od onih topica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno