Šta je novo?

Aspire 6530G-804G32Mn

wintermute

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2008
Poena
304
http://pcpractic.rs/product.php?id=2123

Dakle kod lapa mi je vazno....sve, mislim, planiram, raditi, igrati, gledati i generalno se ne odvajati od komp-a(kao sto je oduvek bilo i zauvek bice😉) Ako neko od vas ima bolju ideju koja ne odstupa od cene previse bilo bi lepo da je podelite😀😀😀, hvala i poz.

Тај јефтинији је старији модел. Сви модели код Acer-a који завршавају xx20 су стари (продају се залихе) док нови имају на крају xx30. Никада не купуј старе моделе 😉.

Погледај овај:
Acer Aspire 6530G-703G32Mn
- 0,1 GHz спорији процесор (у реалном раду невидљиво)
- 1 GB мање меморије (опет небитно јер добијаш 32-битни ОС који не види више од 3,5 GB 😉)
+ 4.000 јефтинији
+ 8 cell battery up to 3:30h life :banana:!
+ поклон Kaspersky AV

Провери за сваки случај, али ако заиста иде 8 ћелија батерија, онда је по мени избор јасан.

@Duke: ovaj put si omašio 🙂

6920 i 6530 ne dele mnogo zajedničkog. Platforma je različita (AMD vs Intel), šasija je različita, i 6530 (a ni 6930) nemaju "cinedash".

Dakle, 6920 nije stari model, i dalje se prodaje i njegov naslednik nije 6930 kao što se može pomisliti nego 6935 (preskup! i nema ga kod nas).

Tako da - 6920 je po meni isto jako dobar izbor.

@Duke: vidis taj model sam prevideo, da definitivno bolji izbor, hvala m8😉

@alekssBGD: ne mislis da vredi 50 evra vise ovaj koji je predlozio Duke?

Nego naidjoh i na ovo http://www.laptopshop.rs/index.php?...n=com_virtuemart&Itemid=44&vmcchk=1&Itemid=44, e to me je stvarno bacilo u rebus...mislim konfiguracija je identicna ovoj prvoj(6530G-804G32Mn) a ipak je Toshiba(.), hocu reci imao sam ranije toshibe i znam da su dobre dok bi mi ovo bio prvi acer, a nisam bas siguran u njihov kvalitet izrade. + Toshiba ima harman-kardon+dolby room...i laksa je bezmalo 500gr. sada ne znam bas kako se odvijaju stvari na trzistu notebook-ova poslednjih par godina, prethodni sam kupio jos 2005. Mozda je toshiba postala trash a acer je*e keve:trust:....to ce te mi naravno reci😉😉😉

Realno, dobri su i jedan i drugi, Acer ti ima neverovatnu prednost u pogledju kapaciteta baterije (kod toshibe baterije neće izgurati ni jedan DVD), numeričku tastaturu i naravno veći i lepši ekran. Toshiba sa druge strane ima nešto (malo) jači procesor, ima 1GB rama više (koji nećeš nikad koristiti osim ako predješ na 64bitni OS) sjajno kućište i ime koje je više zvučno -...TO_ŠIBAAA pa to zna svako, to je brand br.1 u srbiji 🙂 Ako ti je stalo do image-a, onda Toshiba.

E, da, iako Toshiba ima Harman Kardon, i Acer ima fenomenalan zvuk, čuo lično.

Suština, nećeš pogrešiti bilo koji da izabereš. Ali ja bih uzeo Acer 🙂 (u ovom slučaju naravno).

Do imidza mi je stalo koliko i gay-u do Angelinine sise. Da, procitah negde da toshiba def. mora da gura jace baterije u standardnim paketima. a i ranije im je to bio problem. Mislim da se slazemo, Acer it is😉

@Duke: ovaj put si omašio 🙂

6920 i 6530 ne dele mnogo zajedničkog. Platforma je različita (AMD vs Intel), šasija je različita, i 6530 (a ni 6930) nemaju "cinedash".

Dakle, 6920 nije stari model, i dalje se prodaje i njegov naslednik nije 6930 kao što se može pomisliti nego 6935 (preskup! i nema ga kod nas).

Tako da - 6920 je po meni isto jako dobar izbor.
У праву си - CineDash vs. MediaTouch 😉.
Aspire 6920 - па добро, није стар модел јер је тек пола године на тржишту, али је наследник изашао (на то сам мислио, али сам се погрешно изразио 😉).

Nego naidjoh i na ovo http://www.laptopshop.rs/index.php?...n=com_virtuemart&Itemid=44&vmcchk=1&Itemid=44, e to me je stvarno bacilo u rebus...mislim konfiguracija je identicna ovoj prvoj(6530G-804G32Mn) a ipak je Toshiba(.), hocu reci imao sam ranije toshibe i znam da su dobre dok bi mi ovo bio prvi acer, a nisam bas siguran u njihov kvalitet izrade. + Toshiba ima harman-kardon+dolby room...i laksa je bezmalo 500gr. sada ne znam bas kako se odvijaju stvari na trzistu notebook-ova poslednjih par godina, prethodni sam kupio jos 2005. Mozda je toshiba postala trash a acer je*e keve:trust:....to ce te mi naravno reci😉😉😉
По мени и многима, Тошиба је у*ра*а са новим Сателитима - сви су сјајно премазани, што мене лично излуђује :wall:.
Слажем се с alekssBGD-ом тј. његовим поређењем.

Acer ј*б* кеву 😉 и то је чињеница јер грабе крупним корацима да скину HP са првог места :smoke:.

Онај Acer вреди ако ништа друго, а оно због 8 ћелија батерије. Знаш ти пошто су батерије већег капацитета (а овде добијеш уз лаптоп)?

Nazad
Vrh Dno