Šta je novo?

Q9550 i Asus Evolution

teslax

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
154
Da li je neko klokovao Q9550 na ploči Asus Evolution? Čisto me zanima koji je maximum moguće postići.

Pozdrav :wave:

Da li je neko klokovao Q9550 na ploči Asus Evolution? Čisto me zanima koji je maximum moguće postići.

Pozdrav :wave:

Pa ti kao OC Fanatic bi trebao to da znaš ,)

BTW kao gore pomenuti OC Fanatic trebao bi i da znaš da niko to ne može da ti kaže sa sigurnošću jer zavisi od mnogo parametara, a ponajviše od toga kakve si primerke ploče i proca zabo, koliko napona traži, kolko se greje, pa od memare kolko oće da se OC-uje...

Ti uzmi i probaj, pa vidi dokle ćeš dogurati :smoke:

:wave:

EDIT: Maximum je negde preko 5+ ghz sa tečnim azotom :D

Poslednja izmena:
Jel se vi to znate medjusobno ili ?

Uvek zavirim u ovaj deo foruma i svaki put se iznenadim.

@Rossi pa sta ako je covek oc fanatik nema tu nista lose, i niko nemoze sam probati sve ploce na trzistu ni vizicki i materialno.
Vidim ta si ti nabo dobar primerak e8500 kad ti radi na 4.3GHz na 1.29v verovatno na 1.4v prelazi 5GHz.
@teslax koliko si ga klokovo na toj ploci koju sad imas.

Jel se vi to znate medjusobno ili ?

Uvek zavirim u ovaj deo foruma i svaki put se iznenadim.

Jok...

@Rossi pa sta ako je covek oc fanatik nema tu nista lose, i niko nemoze sam probati sve ploce na trzistu ni vizicki i materialno.
Vidim ta si ti nabo dobar primerak e8500 kad ti radi na 4.3GHz na 1.29v verovatno na 1.4v prelazi 5GHz.
@teslax koliko si ga klokovo na toj ploci koju sad imas.

Primerak je mogu reci jedan od najboljih kod nas, vidim da i e8600 slabo hoce na toj voltazi na tu freq. Ovaj je poliran, + na 4ghz radi na samo na 1.18V :smoke:

Jok...

Primerak je mogu reci jedan od najboljih kod nas, vidim da i e8600 slabo hoce na toj voltazi na tu freq. Ovaj je poliran, + na 4ghz radi na samo na 1.18V :smoke:

haha, eh jos da ne znam od koga si ga uzeo :p
@topic: kao i u svakom drugom slicnom topiku, mozda neces dobiti ni 200MHz, a mozda ces dobiti i 1.5GHz na procesoru...nikad se ne zna...

Ala covek ima srece ubode primerak sa velikim potencijalom overkloka, nadam se da cu ja imati srece uskoro uzimam e8400.

Norti jedno je kod NAS, a drugo je kod nas :D

Hehe vi to nas zezate kao kod vas svaki primerak dobar a mi ostali nista neznamo e pa videcemo ako ubodem dobar primerak ko bolje klokuje.:trust::D

Samo sam hteo da saznam maksimalni rezultat koji je neko postigao u kloku ove ploče i procesora. Ja sam postigao sledeće rezultate sa stabilnim radom:

3995 MHz
CPU Multiplier = x 8,5
Bus speed = 470 MHz
Core Voltage = 1,4 V

A što se tiče ovoga gore koji se naziva Rossi, on se inače bavi poljoprivrednom filozofijom. Vidim ga često na Marinkovoj bari kako proučava cveće. Nije mi jasno zašto dolazi ovde...

Pozdrav

A što se tiče ovoga gore koji se naziva Rossi, on se inače bavi poljoprivrednom filozofijom. Vidim ga često na Marinkovoj bari kako proučava cveće. Nije mi jasno zašto dolazi ovde...

Pozdrav

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Bravoooooo :)

Poteraj josh malo to celjade, bez 5ghz nisi pravi fanatik :wall:

Ajd pa tako :S:

P.S. - Kaze se U marinkovoj bari ili josh bolje KOD marinkove bare ne NA marinkovoj bari ;), nije to Vozdovac, mada nema svrhe objashnjavati :) .

go go go OC fanatic :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno