Šta je novo?

Filteri na torrentima?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Molim za one koji su na Konjarnik centrali sa telefonima na 347x-xxx, da napisu koliki im je download na torrentima i na kom su provajderu.
Od juce mi se desava da je dl oko 33kbs, dok http download radi na oko 105kbs.

Meni too ..lokejsn KG City

ako ste na telekomu stavite IP watcher i zaprepasticete se koliko puta u toku dana menjate IP adresu sho je smrt za p2p ;)

ako ste na telekomu stavite IP watcher i zaprepasticete se koliko puta u toku dana menjate IP adresu sho je smrt za p2p ;)

meni se to deshava MNOGO CHESTO, stim sto sam ih ja *****ao i imam premium na mnogim pvt t i ta promena ip-a mi smeta samo u roku od mozda 5 sekundi ;)

inache meni regularno radi ovaj mini n ... kada ima sidera, mozda si zaboo neki torrent koji ima 32 sidera koji ti daju po 1kb/s ;)

2939g1h.jpg
:mad:

Telekom,Bgd,centrala Kralja Petra,I.P.se danas menjala 5x...Na moje pitanje proshle nedelje upuceno Teh. podrshci,dobijam odgovor da im niko tako neshto nije prijavio,i da pojma nemaju o chemu se radi.Do pre mesec dana je sve bilo ok,i I.P. se menjala u proseku dvaput nedeljno.Shta reci,sem...**88***j#@### (cenzurisano):mad:

Telekom,Bgd,centrala Kralja Petra,I.P.se danas menjala 5x...Na moje pitanje proshle nedelje upuceno Teh. podrshci,dobijam odgovor da im niko tako neshto nije prijavio,i da pojma nemaju o chemu se radi.Do pre mesec dana je sve bilo ok,i I.P. se menjala u proseku dvaput nedeljno.Shta reci,sem...**88***j#@### (cenzurisano):mad:

Lave meni se deshava da se promeni 3 puta u 5 minuta ... o cemu spekulishemo sada kada su ljudi tamo upuceni u podrshku kao ...

Enivej, jel neko chachkao DHSP na HG510 da ne ide od 2 do 254 nego recimo od 2 do 5 ..????

pa pre nego što se poveća brzina treba preduzeti mere da ljudi tu brzinu ne mogu da iskoriste. :d

ljudi sinoc je telekom opet nesto cackao po svojoj mrezi! opet su genijalci nesto sjebali i onda lupaju glavu di je problem, mesto lepo da dovedu par inzinjera od preko da im ovi to lepo rese za dve nedelje sve jer ce im prvo trebati nedelju ipo dan skontaju ceo nas sistem i tri dana da rese problem!!!

Ziveo nama Telekom. I velike plate u njemu, i pare za zimnicu, i za knjige, mobilni telefoni, sluzbeni adsl 2...
Ko j..e raju.

Centrala na Novom Beogradu, pored Arene. Ja nisam primetio prekide i promenu adrese. Svi trakeri mi rade i ne gube vezu. Verovatno je nesto sa vasim centralama. Mislim da nije globalnog karaktera, na nivou Telekoma, vec neki radovi kod vas. Zalio mi se i kolega sa C. Krsta da mu je pucao net prosle nedelje, a onda se smirilo samo od sebe.

Prilozi

• adsl crop.jpg
    adsl crop.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 73
meni se desava reconnect modema, zadnjih 3,4 dana, bar ~5-10x dnevno. Lokacija NBG, kod FDU.
ranije se desavalo 1-2x dnevno max, a sad previse cesto.

Poslednja izmena:
Centrala na Novom Beogradu, pored Arene. Ja nisam primetio prekide i promenu adrese. Svi trakeri mi rade i ne gube vezu. Verovatno je nesto sa vasim centralama. Mislim da nije globalnog karaktera, na nivou Telekoma, vec neki radovi kod vas. Zalio mi se i kolega sa C. Krsta da mu je pucao net prosle nedelje, a onda se smirilo samo od sebe.

Pa centrale nisu u mom,ili vlasnishtvu ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena,vec nekih milih ljudi na chijim vratima pishe "Telekom Srbija",pa tako cenim da je "kvar" bash na nivou Telekoma...mada u zgradi neki komshija renovira kupatilo,mozda je postavljanje nove WC sholje uzrok pojachane aktivnosti u domenu I.P. adresa.:trust:

Povecace oni brzinu svima nama, ali ce protok biti ko na dial-upu.

Pa centrale nisu u mom,ili vlasnishtvu ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena,vec nekih milih ljudi na chijim vratima pishe "Telekom Srbija",pa tako cenim da je "kvar" bash na nivou Telekoma...mada u zgradi neki komshija renovira kupatilo,mozda je postavljanje nove WC sholje uzrok pojachane aktivnosti u domenu I.P. adresa.:trust:

Da, mozda je bas tako.
Zadovoljan?

Ne,nisam zadovoljan dok sve ne bude radilo na nivou od pre pochetka "radova".

da ne grešim dušu, od juče mi je veza o5 u redu ( pu, pu, pu, da ne ureknem)

Ponovo , posle par dana, radi sve punom brzinom. Nesto su dzarali u centrali?

Nazad
Vrh Dno