ako ste na telekomu stavite IP watcher i zaprepasticete se koliko puta u toku dana menjate IP adresu sho je smrt za p2p![]()
ako ste na telekomu stavite IP watcher i zaprepasticete se koliko puta u toku dana menjate IP adresu sho je smrt za p2p![]()
Telekom,Bgd,centrala Kralja Petra,I.P.se danas menjala 5x...Na moje pitanje proshle nedelje upuceno Teh. podrshci,dobijam odgovor da im niko tako neshto nije prijavio,i da pojma nemaju o chemu se radi.Do pre mesec dana je sve bilo ok,i I.P. se menjala u proseku dvaput nedeljno.Shta reci,sem...**88***j#@### (cenzurisano)![]()
Centrala na Novom Beogradu, pored Arene. Ja nisam primetio prekide i promenu adrese. Svi trakeri mi rade i ne gube vezu. Verovatno je nesto sa vasim centralama. Mislim da nije globalnog karaktera, na nivou Telekoma, vec neki radovi kod vas. Zalio mi se i kolega sa C. Krsta da mu je pucao net prosle nedelje, a onda se smirilo samo od sebe.
Pa centrale nisu u mom,ili vlasnishtvu ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena,vec nekih milih ljudi na chijim vratima pishe "Telekom Srbija",pa tako cenim da je "kvar" bash na nivou Telekoma...mada u zgradi neki komshija renovira kupatilo,mozda je postavljanje nove WC sholje uzrok pojachane aktivnosti u domenu I.P. adresa.:trust:
meni se to deshava MNOGO CHESTO, stim sto sam ih ja *****ao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari