Šta je novo?

slusalice za ipod nano

• Začetnik teme Začetnik teme Vugla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vugla

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2003
Poena
620
Jako sam razocaran jacinom zvuka na ipod sluskama. Treba mi nesto sa cim necu cuti buku javnog prevoza i sto ce me odseci jacinom u pesmu a ne u skripu sina, sirena...
I da ima barem neki bass a ne ravno ko da slusam tranzistor i ckiljim da cujem nesto...

In ear obavezno... Imas temu o bubicama (zove se nesto bubice sa dobrim basom), potrazi preporuke. Ima milion modela, ovde u principu vazi da su dobro sennheiser cx300, mada sve zavisi od budzeta

In ear obavezno... Imas temu o bubicama (zove se nesto bubice sa dobrim basom), potrazi preporuke. Ima milion modela, ovde u principu vazi da su dobro sennheiser cx300, mada sve zavisi od budzeta

Ej odlepio sam od citanja te teme, te ove te one bolje, ove ******, ove do dzaja...

Jel moze neko ukratko da mi izdvoji aktuelni model koji mogu da kupim negde u BGu a da ima:

jak zvuk
jak bass
dobo izoluje

malo li je 😀

Sennheiser MX360, kao budzetsko reshenje sa jakim basom.

Ako hoces jak bas zaboravi na klasicne bubice, iskljucivo in-ear. Nema nikog ko je probao inear i ostao na klasicnim, a prednost je najveca kod niskih tonova...

Philips SHE 8500 ... in-ear, extra bass 30-tak Eur

vidim da ovo ima u 4audio cenovniku i nije skupo.
Da li su skuplji modeli MX460 MX560 MX760 nesto posebno bolji?

Nisam siguran, pogledaj karakteristike. Ja sam prikljuchio MX360 na Nano 3rd gen i bash se oseti koliko su kvalitetnije od def. apple slushki.

Moze i SHE 9500 - skuplje su 5 eur od modela 8500, mada su im karakteristike iste

Poslednja izmena:
Opet ista pricha...pogledaj Philips u (zamisli chuda) Philips prodavnici,u ulici 27.Marta,ili kako se vec sada zove,odmah ispod zgrade Inex.Ja sam svoje SHE 8500 platio 1600 din pre nekoliko meseci,ali im roba dolazi,tako da...

Opet ista pricha...pogledaj Philips u (zamisli chuda) Philips prodavnici,u ulici 27.Marta,ili kako se vec sada zove,odmah ispod zgrade Inex.Ja sam svoje SHE 8500 platio 1600 din pre nekoliko meseci,ali im roba dolazi,tako da...

nisam znao gde je Philips posto gle cuda jadnici nemjau ni sajt. Koliko vidim oni ni nemaju zvanicno predstavnistvo vec se njihove pegle 😀 valjalju na sve strane.

U svakom slucjau hvala sto si mi skratio muke, javljam utiske Pozz :wave:

Na kraju nije bilo SHE 8500 pa sam uzeo 9501 za 2000din.Sta da vam kazem. Sluske su ok, nista posebno, ali sam ipak zadovoljan promenom.
U poredjenju sa ipod sluskama bi rekao i da nema neke razlike (jacina, pa ni bass) ako bi pritiskao dif ipodovke da prijanjaju usima kao sto lepo leze 9501
sa najmanjim gumicama ali ipak izolacija i stabilnost SHE 9501 u usima je sasvim druga prica od frustrirajuceg ispadanja dif slusalica i mesanja sa zvukom okoline.
Ono sto me plasi je kabl koji mi deluje da bi ga noktom presekao, bas je osetljiv i tanak. Valjda ce da potraju...:wave:

Nazad
Vrh Dno