Šta je novo?

USDownloader pitanje?

The Philosopher

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
319
Koristim doticni program kao free user, ali me interesuje kako da podesim da mi ne trazi cetvorocifreni kod za potvrdu download-a?

Primer skidam nesto sa Netload-a i on nadje link i otvori mi prozor:

Kako da izbegnem to?

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    60.8 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
Potrazi po netu imas verziju gde ne moras da cekas ni da unosis kodove, ako te zanima potrazicu ti link od ovog koji ja trenutno koristim pa cu da ti posaljem PM

Resio sam problem, skinuo sam JDownloader i radi ko sat.

Hvala svima na pomoci, pozdrav!

Daj ti taj link ovako javno, u suprotnom pošalji ga i meni :)

verovatno je to link koji vodi sa dimoniusovog sajta ;) onaj ruski forum ;)

za usd nema dobar captcha za netload, kao sto rekose ovde jdownloader ga lepo prepoznaje, iz nekog razloga dimonius je prekinuo sa anti captcha za netload.in !

http://www.katzforums.com/showthread.php?t=140779&highlight=us+downloader

Meni cita slike i radi bez problema samo steta sto ne radi vise sa rapidom

P.S
Izvinite na malo duzem cekanju imao sa nekih obaveza na faksu tako da sam jedva palio komp

Meni radi sa Rapidom i cekanje je 15 min. izmedju fajlova(odnosi se na free account).

KOja je fora za Jdownloader za Ntload?

Sta te tacno interesuje?

Poslednja izmena:
Onda je problem do ovog mog moracu izgleda da ga skinem ponovo posto kod mene totalno pobrljavi

Skinuo sam ponovo i sad radi mora da je sam ja nesto po****

MIslio sam moze li da se skidaju fajlovi bez cekanja?

Sa rapidshare-a moze da se skida bez cekanja kada se uplati premium nalog, dok kod free naloga cekanje je kao sto sam gore naveo 15 min. Medjutim sa netload-a moze da se skida bez cekanja i sa free nalogom.

Da li se i vama baguje sa fajlovima 100+MB(200)? Skine ceo fajl (u mb), ali ga ne zavrsava, vec kao jos DL , ali kao da mi je pukla veza i ne prelazi na sledeci!

Upravo to mi se desilo nekoliko puta poslednjih dana! Moram da stopiram download, on tek tada "skapira" da je fajl vec skinuo, i onda ponovo pokrenem download sledeceg fajla.

Meni se ne dešava to. Radi mi USD non-stop i kući i naposlu, i sve ide lepo.

Inače, koristim najnoviji GYRA pack, sa dodacima za "čitanje" Megaupload kodova, tako da skidam često i fajlove od 700MB.

Meni se ne dešava to. Radi mi USD non-stop i kući i naposlu, i sve ide lepo.

Inače, koristim najnoviji GYRA pack, sa dodacima za "čitanje" Megaupload kodova, tako da skidam često i fajlove od 700MB.

Gde da nabavim usdownloader sa GYRA pack-om za megaupload? googlam ali sta god da skinem nece da krene megaupload

Batalite sve pomenute, nova verzija Jdownloadera od pre neki dan sve resava, ko ga ima samo neka updateuje, ko nema neka ga skine.

Batalite sve pomenute, nova verzija Jdownloadera od pre neki dan sve resava, ko ga ima samo neka updateuje, ko nema neka ga skine.
Za USDownloader nije potrebna Java, a download sa Megauploada radi automatski sve vreme :) Plus, USD je manje opterećenje za komp...

+1 za JDownloader
automatski prepoznaje MU captchu bez ikakvih podesavanja ;)

Poslednja izmena:
Kako vam se ponasa brzina kada skidate sa rapidshare-a?
Meni krene naglo da opada ,sa nekih 200kb/s na 140kb/s pa na 120kb/s,a nekad mi se desava da skidam brzinom od 70kb/s poslednje sto mi se desilo da je skidao brzinom i od 40kb/s i to skida konstantno tom brzinom.Najcesce mi skida brzinom od 120kb/s i 70kb/s,koristim paket SBB 1536/128.Proverio sam viruse i sve ostale napasti,a koristim novi USDownloader 1.3.5.3 update-ovan i verzija plug in-a za rapidshare je 21.7.2.
Da li rapidshare ogranicava protok brzine i da li se ovo jos nekom desava?
Evo vidi se na slici kolikom brzinom download-ujem link od 200mb,a download treba da mi bude nekih 180kb/a ja skidam brzinom od 80kb/s.

c25414ea18.jpg
080e4da55e.jpg

Poslednja izmena:
Ako si free korisnik RSa, normalno je da brzina prilično varira. Obično grafikon brzine ide špicasto gore-dole... Navikni se na to :)

@[ZoNi]
Hvala na odgovoru,da jesam free korisnik rapidshare-a,bar znam da je do njih a ne do mene.
Probacu i ovu tvoju verziju USD "gyra pack" pa da vidim kako se ponasa,inace sve je lepo objasnjeno!
Da li znas kako da se npr, u USDownloaderu podesi da izvrsenje jedne radnje kasni za drugom da se ne izvrsavaju obe istovremeno, a radi se o podesavanjima u Scheduler-u, npr ako hocu da postavim da se jedna radnja izvodi "After file has been downloaded" a druga "if unable to get link".One su obe stiklirane i sad kad zavrsi sa skidanjem linka aktivira se jedna radnja("After file has been downloaded") a za njom odmah druga ("if unable to get link"),da li moze da se podesi da druga radnja kasni vremenski koliko hocemo?.
Jer kad mi skine link promeni mi IP i pojavi se "getting the link" pa mi se odmah i izvrsi i druga jer tako stoji u Scheduler-u,ja to mogu da podesim u kao timeout 10 u cmd-u kod batch file ali da li moze u USDownloader-u da se uradi tako nesto.Da me program slusa da tek kad sledeci put zatrazi "getting the link" ukoliko mi prva radnja nije zavrsila posao,da ne krene odmah iz prvog pokusaja nego iz sledeceg tj drugog pokusaja da obavlja sledecu radnju!

Nazad
Vrh Dno