Northwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 349
Koja je ovo serija i model?
dv2600, ali me sad zanima zasto toliko stariji model (kad vec imaju noviji dv4/5t modeli)!? 🙂
Koja je ovo serija i model?
:zgran:
Nije da sam audio ali mislim da se covek shalio, da ima gama zraka imali bi domet 2 metra kroz pun beton 😀
Mac Book Jihad , burn their infidel eyes for the glory of Alah 😛

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/10/15/blu-ray-bag-hurt-jobs"Blu-ray is just a bag of hurt. I don't mean from the consumer point of view. It's great to watch movies, but the licensing is so complex," Jobs reportedly told reporters,
"We're waiting until things settle down, and waiting until Blu-ray takes off in the marketplace before we burden our customers with the cost of the licensing and the cost of the drives," which is nice.
Moj subjektivni utisak je da je ovo cista kopija starog MBP 😀 (plus tastatura od Air-a)
Koji ce sad biti pain in the ass naci stari MBpro sa mate ekranom. ... da sam znao ne bih oviliko prizeljkivao MBP, izgleda da sam bacio neku losu karmu na apple 😀
Blu-ray is a bag of hurt, says Jobs
Back to glossy...
ubrajam sebe u one koji preziru glossy ekrane jos os njihovog zacetka i smatram da su se pojavili kako bi medostatci jeftinih panela bili zamaskirano, a pojavili su se da bi NB-ovi bili jeftiniji...
No, smatram da se do tog puta ka pojeftinjenju moglo doci i na druge nacine, uz zadrzavanje NORMALNIH ekrana...
e sad, NB je postao komoditet, parce potrosacke elektronike, a obican kupac moze da absorbira svasta i u velikim kolicinama...
Jedni gde vidim da se moglo nesto uticati da do ovoga ne dodje, jeste da su se mainstream i influencerski mediji koji se bave predstavljanjem NB-ova, ostrije odnosili ka kvalitetu ekrana i da su to stavljali na prvo mesto uz ostro kritikovanje svih modela s glossyjem... medjutim to se nije desilo...
e sad, imam utisak da jos uvek ima nade, zahvaljujuci upravo ovim novim macovima... kako?
pa ako se dogodi da mas mediji u kriticnoj masi opljuju ove nove Macove, to mozda pokrene lancanu reakciju na sve ostale, reakciju u kojoj bi se snasli oni koji uvidjaju problem, i trzistu ponudili NB-ove sa normalnim ekranima, bez nekog preteranog price-premijuma!
Tako da od svega ovog moze nesto dobro ispasti 😉
Back to glossy...
ubrajam sebe u one koji preziru glossy ekrane jos os njihovog zacetka i smatram da su se pojavili kako bi medostatci jeftinih panela bili zamaskirano, a pojavili su se da bi NB-ovi bili jeftiniji...
No, smatram da se do tog puta ka pojeftinjenju moglo doci i na druge nacine, uz zadrzavanje NORMALNIH ekrana...
e sad, NB je postao komoditet, parce potrosacke elektronike, a obican kupac moze da absorbira svasta i u velikim kolicinama...
Jedni gde vidim da se moglo nesto uticati da do ovoga ne dodje, jeste da su se mainstream i influencerski mediji koji se bave predstavljanjem NB-ova, ostrije odnosili ka kvalitetu ekrana i da su to stavljali na prvo mesto uz ostro kritikovanje svih modela s glossyjem... medjutim to se nije desilo...
e sad, imam utisak da jos uvek ima nade, zahvaljujuci upravo ovim novim macovima... kako?
pa ako se dogodi da mas mediji u kriticnoj masi opljuju ove nove Macove, to mozda pokrene lancanu reakciju na sve ostale, reakciju u kojoj bi se snasli oni koji uvidjaju problem, i trzistu ponudili NB-ove sa normalnim ekranima, bez nekog preteranog price-premijuma!
Tako da od svega ovog moze nesto dobro ispasti 😉
@castor:
Ja ne znam da ima neki brzi Intel mobilni CPU od 2.8GHz.
@MAD_MUzzY
ne-Apple lap pa da budzi Hackintosh na njega :d
@MAD_MUzzY
vidis da se delimir skroz razocarao... 😀 sad ce morati da kupi neki ne-Apple lap pa da budzi Hackintosh na njega :d
sve je to ok sa MacBook-ok... odnosno sve bi bilo ok; i manjak FW... i bla, bla... ali preterali su ga sa cenom! nista, cekacemo da stigne neki u bgd pa da ga izbliza pogledamo, mozda i vredi 300$ (!!!) vise ... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari