Šta je novo?

MSI P45 serija

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855

Detaljnije informacije
MSI_P45_series_v1.02eu.pdf
Download link: http://www.sendspace.com/file/cznqov

Ja mislim da se MSI sa novom serijom bas potrudili i napravili jako dobre ploce.
Zanimaju me Vasi komentari...

Poslednja izmena:
Ja sam i sa starom serijom njihovih ploca bio IZUZETNO ZADOVOLJAN. Od ploca sa P35 chipsetom sam probao MSI P35 Neo2-FR i MSI P35 Neo3-F. Za obe ploce imam samo reci hvale. FR je em fancy em otkida kako radi dok drugi model samo otkida. Iz MSI LGA serije vrede samo i iskljucivo ploce na crnom PCBu (sto se o/c tice). Po MPC tih ploca Vi ne mozete naci niti 1nog ASUSa ili DFIja (si su skupli i prodaju Vam mu.. za bubrege). Moja ISKRENA PREPORUKA za sve MSI modele radjene na CRNOM PCBu !!!

Ima i u PIN-u na lageru ;) juche su "formirane" cene.

Inache cene nisu uopshe niske spram cena asus-a u DPM.

Poslednja izmena:
Otkud znash? jesi probao MSI p45?

Na osnovu POZITIVNOG iskustva stecenog u radu sa doticnim P35 plocama moj favorit je MSI P45 Neo2-FR... Cim dodje u PD. kupujem omak...

Ja sam odlepio inache bio od MSI k9n...znachi saldo je UZHAS...sve su crkavale ko blesave...ali su u pitanju "entry" ploche. One crvene....Ali to ne znachi da p45 ne valja.

@warmasterr: Ne zna >isnogood< da vi to uvek prvi probate :). Ja sam isto za ASUS, jednom sam se opeko sa MSI vise nikad. ASUS ili Gigabyte samo. A dokle ste inace doterali nekog ASUSa P5Q, koji FSB?

Poslednja izmena:
@pablo
....i to sa modulom od giga :)

i ja sam od onih koji su alergichni na MSI u svakom pogledu.
ASUS=Mercedes
DFI=BMW
Biostar=Volkswaggen
Gigabyte=Volvo
MSI=Lada

@pablo
....i to sa modulom od giga :)

i ja sam od onih koji su alergichni na MSI u svakom pogledu.
ASUS=Mercedes
DFI=BMW
Biostar=Volkswaggen
Gigabyte=Volvo
MSI=Lada

ASUS=Mercedes takodje veliki kr**
DFI=BMW jeste brz ali je definitvno shit po pitanju pouzdanosti.

Jel bilo ko od vas probao neku MSI P45 based plocu?

ja jesam, ali nisam probao OC, poshto je bila ugradjena u konfu za dalju distribuciju. ovako na oko je delovala dosta dobro :wave:

Poslednja izmena:
Ja nisam. Svako parce hardvera bih testirao iz radoznalosti, ali kad dajem kintu, kupio bih nesto provereno. Nije bas da je MSI mnogo jeftin, pa da rizikujem.

Nadam se da ce se podici kvalitet. Videlo se sa P35 serijom da imaju mogucnosti za tako nesto. Bili su i sponzori onog OC Eventa. Neka samo oni tako nastave, ali treba vremena da se dodje u rang sa proverenim modelima...

Pazi ja sam imao do sad 2 MSI ploche. Prva beshe MSI 865P Neo2 na njoj je CeleronD 2.53 radio @3.4ghz ali nije mogla da podeshava napon za Presscote. Posle mije kao zamna za reklamiranu Biostar 965PT stigla, MSI 965 Neo2 koja je sa e2140 izvlachila veci FSB, ali je imala neverovatno velik vdrop i vdroop pogtovo ako se uzme da ima 4phase naponsku. E sad kod MSI su uvek najzanimljivije one ploche na crnom PCB-u ali su dosta skupe. Pa ko shto mitarus kaze, probao bi ja i njih al kad treba da se plati onda ipak bi radije neshto provereno :type:

Pa oni su zapoceli dispute prozivajuci Gigabyte :)

Moje iskustvo sa MSI.Imao sam bas dosta ploca sa crnim PCB i sa svima sam bio odusevljen i to ne u smislu klokovanja,nego u smislu stabilnosti.Sve ploce jos uvek rade perfektno,za one koje overklok ne zanima,svaka preporuka.Istovremeno,tamo gde sam radio prodali smo....pa na stotine K9N ploca sa crvenim PCB i procenat reklamacija je bio zadovoljavajuci.MSI Diamond i Platinum ploce su vrhunski modeli dok u nizem segmentu mislim da se moze napraviti bolji izbor.

Imao sam prilike da se `druzim` sa sva 3 top modela. Iskreno, platinum mi se najvise dopao.

MSI Hmmmmmmmmm

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=206773

Ostali samo dugmici:S:

jeste da nije p45 ploca ali dovoljno govori o kvalitetu MSI ploca. Imao sam samo pozitivna iskustva sa MSI plocama gledano 4 i vise godina unazad. Onda je dosao nforce i 3 ploce(platinum) su vracene na reklamaciju, jednostavno prestale da rade, ne odmah vec posle mesec, dva. Nazalost od tada MSI nikada nisam vise koristio, znate ono ko se jednom opece i u hladan jogurt duva:smoke:

Poslednja izmena:
Vrh Dno