Šta je novo?

8.10 Final (8.541)

Poslednja izmena:
http://ati.amd.com/support/driver.html

The newest features for Cat 8.10, driver version 8.54 are:
-Fan Speed control: Fan control from CCC. There is no need to create a profile for it with Cat 8.10.
-Force Component Video Detection: which allows a user within CCC to force Component Video detection in the Display Options.

E posto su izasli na zvanicnom sajtu skidanje je u toku 🙂
Bas da vidim jesu li popravili performanse za X2 u Warhead-u...

4870 x2 jos uvek ima problem sa GPU1 klokom po dizanju Win-a. Tj. on je 750MHz i u 2D modu sve dok ne pokrenete neku igru i ne izadjete iz nje, posle je normalan tj. 507MHz za 2D i 750MHz za 3D ....

Ima jos jedna novina u 8.10... a to su drajveri za AMD chipsetove, tacnije SouthBridge driveri... valjda ce biti nesto od toga...

http://ati.amd.com/support/driver.html

The newest features for Cat 8.10, driver version 8.54 are:
-Fan Speed control: Fan control from CCC. There is no need to create a profile for it with Cat 8.10.
-Force Component Video Detection: which allows a user within CCC to force Component Video detection in the Display Options.
ja ne videh nigde da ima ovo za fanove? Imam 2 komada 3870 i nema bre ovoga, iz Rive mogu da stelujem fanove bez problema

Koliko sam ja našao, pre nekih nedelju dana kad sam skidao, kontrola fana je samo za seriju 4000.

Pogledaj help file u CCC i tamo pise da je ta opcija fana podrzana
za karte 2400 i sve novije

Nesto me buni ca novim Catalyst drajverima 8.10.
Sa Drajverima 8.9 imao sam scoreu 3D Mark 06 5350 poena
a sa novim 8.10 score je 4530 poena.
Plus sto kazu da su ubacili control fan i vec se pojavili bete 8.11 drajveri.
Cini mi se da su nesto debelo zasr...

Probao sam danas drajvere da imaju controlu fan-a i nista vise cak mislim da mi je bolje Crysis radio na 8.9.Bas cu da probam i 3dmark06 javljam ustisak.

Testirao sam 3dmark 06 oko 600 bodova vise nije lose za nove drajvere.

Prilozi

• 3dmark06.webp
    3dmark06.webp
    318.3 KB · Pregleda: 64
Nazad
Vrh Dno