Šta je novo?

Povezivanje komp - TV

Mikri

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2008
Poena
301
Pozdrav, imam sledeci problem :

na prethodnom racunaru sam imao nvidia 6600gt i bez problema sam povezao DVI-HDMI kablom komp i tv, i radilo je bez neke posebne muke i nauke da se podesi ali,
kada sam uzeo novi kompjuter, sa grafikom palit 8800GT sonic, racunar uopste nece da prepozna TV (samsungov LCD 40"). Monitor mi je povezan Dvi - dvi kablom, a tv i kompjuter dvi - hdmi ... Dakle kompjuter uopste ne prepoznaje da je bilo sta povezano na grafiku....

help plz :)

Crkla grafička? :D Nisam razumeo...jel ti ne prepoznaje tv ili je crno sve?

Jesi probao sa Omega driverima za Nvidiu? Mozda uspes da nateras detekciju Tv-a....

Probaj da staviš kabl (ako vec nisi ) koji je fabricki pravljen DVI-HDMI, znaci bez adaptera

Na HDMI1 i na HDMI2 sam probao vec, force tv detection sam radio, uzalud, dakle nece da prepozna tv..... Kabal je bez adaptera... Drajveri su NVIDIA 6.14.11.7519, posto su mi palitovi koje sam dobio na disku bagovali jako jako ....

Ne grafika nije crkla samo ne prepoznaje tv :D

Ni ja ne mogu da nateram tv out da radi otkako sam sa Ati 9600pro presao na Nvidi-e, 3 komada sam iymenjao u medjuvremenu, i nikako da proradi kao nekad, TV je Kopernikus 29", mada mislim da je do tv-a, posto je isao na servis kad je crkao zvuk totalno, a pre toga je radio tv-out. Verovatno je crklo nesto na ploci... Vise nije u garanciji, sad me mrzi da se opet cimam po servisima :(

Ma brate sve je radilo na nvidia 6600gt, i od kako sam uzeo 8800gt, nesto nece da proradi.... Tv je nov, bez kvarova, vec sam dakle probao da ga povezujem sa kompom i radilo je (sa starim racunarom) ...Upravo skidam drajvere pa cu videti sta se desava...

Imao sam i ja i 6600GT, 7600GT, 7950GT. 8800GT, 9600GSO i TV-Out radi isto. Cenim da je do drajvera...

A ja imam sledeci problem. Imao sam 6600gt i sve je lepo radilo (pa i tv), ali sada kupih 3850 i ima samo HDMI izlaz. Postoji li neki adapter za analogni. Trazio sam vec po BENCHU, ali su odgovori tipa ,,kupi TV sa HDI ulazom,,. Pa da ja se jedva skrpio za ovu kartu,a sada i tv da kupim.
POMOC!!!

Menjao sam mesta na kartici monitoru i tvu, i ustanovio da jedan dvi ulaz izgleda ne radi..... Monitor kad nakacim na taj ulaz, nema slike na monitoru, a tv kad stavim na ovaj gde je normalno monitor(dok radi) na tvu je slika odma ....

Nazad
Vrh Dno