Šta je novo?

Treba mi Cordless / wireless tastatura, po mogucstvu da ima glowing buttons :)

Sanitarium

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2007
Poena
345
Dakle, bitno je da je bezicna, svetleci dugmici nisu bas primarni, ali su pozeljni.
Ako ste probali neki model ili ste culi sve naj o njemu, pisite ovde, i link ka slici ako je moguce. Fala

P.s - cena nije bitna

kod mene na MX620 dve Toshiba baterije celu godinu redile a dnevno sam oko 5h koristio dok varta punjive traju 1 mesec

Microsoft Wireless Entertainment Keyboard 8000
ako se ne varam video sam je u Merkatoru(NS) valja je to bio comtrade i cena je bila oko 20k

12image.jpg

MX600, tačno mesec dana obične alkalne baterije (Duracell), punjive se još uvek nisu ispraznile! A u tastaturi se već 3 meseca nalaze baterije koje sam dobio uz komplet, takođe Duracell!
Inače, u pitanju je logi cordless desktop comfort!

@CiraEcchi
Prosto mi je neverovatno da su ti obične baterije trajale godinu dana!

Kada smo vec kod toga (malo je off topic ali sta ces, takav zivot), koliko u proseku traju alkalne baterija u bezicnim tastaturama/misevima inace?

Na mom wifi kompletu (Logitech Cordless Desktop 1500) baterije traju 6~7 nedelja (neke krs baterije) u tastaturi a u misu 4~5 nedelja (varta 2500mAh a menjao sam 29.09)...

Ja sam pre pola meseca stavio nove alkalne baterije kada sam kupio LOGITECH 2400 Pro Cordless set, pa me zanima koliko cesto cu morati da ih menjam. Ovo sto sam dobio kao odgovore je vrlo ohrabrujuce, jer ne koristim cesto komplet.
Jos jedno pitanje, ako zaboravim da iskljucim misa ili tastaturu, da li se oni automatski iskljucuju po gasenju kompa ili "jede" bateriju do daljnjeg?

Mali off, da ne otvaram novu temu

Treba mi svijetleca tastatura (zicana). Problem mi je sto prostor na kojem mi stoji sadasnja nije dovoljno veliki za, recimo, G15 ili tastature te velicine. Gledao sam slike Saitek Cyborg, svidja mi se mnogo ali ne mogu da nadjem njene dimenzije. Jos jedna koja konkurise je Razer lycosa (njene dimenzije imam i ok mi je velicina). Ako bi mi ko pomagao i napisao dimenzije za Cyborga, bio bi mu zahvalan.

I ima li gdje u BG Microsoft SideWinder X6 ili Reclusa?

Nazad
Vrh Dno