Šta je novo?

Promo paket??? sbb

ivanvolf

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2005
Poena
330
Uplatio sam sbb 1024 ali radi kao 256 evo vec nedelju dana, na sbb sajtu pise nema aktivnu uslugu. Rekli su mi da je to promotivni paket dok ne ukljuce moj paket i da se racuna vreme od pustanaja mog paketa. Da li da se bunim ili da kortistim ako je vec za dz?

Uplatio sam sbb 1024 ali radi kao 256 evo vec nedelju dana, na sbb sajtu pise nema aktivnu uslugu. Rekli su mi da je to promotivni paket dok ne ukljuce moj paket i da se racuna vreme od pustanaja mog paketa. Da li da se bunim ili da kortistim ako je vec za dz?

Pa rekli su ti da je to promotivno, znachi da je za dz i da ti ne razunaju dok tvoj ne ukljuce...:banana: valjda si razumeo tako kako si napisao :d

Ma sve je to ok, ali da se ne iznenadim za 3 nedelje i ostanem bez neta a sve vreme bio na 256 a platio 1024. Da li neko ima iskustva sa prikljucenjem jer im ja licno neverujem.

Ma sve je to ok, ali da se ne iznenadim za 3 nedelje i ostanem bez neta a sve vreme bio na 256 a platio 1024. Da li neko ima iskustva sa prikljucenjem jer im ja licno neverujem.

Ja sam nekih 3 godine na sbb-u, i mogu da ti kazem da su sve bolji i bolji, tako da ne verujem da ce te zaje**ti, ali ako si opet u nekoj dilemi pozovi korisnichki servis i tamo ce ti objasniti sve onako kako jeste :type:

ja sam skoro uveo sbb, i kada mi je završena instalacija, imao sam 256/128. To je trebalo da traje do sledećeg dana, dok instalater, kome sam platio ne preda pare u sbb-u, međutim, trajalo je dva dana. Naravno, pretplata mi teče od dana kada je meni pušten net koji sam platio, tako da je tih 256 za dzabe, ali nešto ti oni dugo ne puštaju tvoj izabrani paket.

Iaoko je u pitanju sbb nisu bas toliki cigani da rade takve prevare
Dzabe je sigurno koristi slobodno

Poslednja izmena:
Ljudi pa 256k je sada besplatno hehehheh

Nazad
Vrh Dno