Nisam mogao da ih dobijem, zato sto imaju neku cudnu telefonsku centralu koja i kada je zauzeto, daje signal kao da zvoni kod njih.
Krenuo sam da vrtim telefone sa te liste, i na jedan se niko nije javljao, a drugi je bio iskljucen (jedan je bio sef tehnicke podrske, ne secam se ciji je drugi), kada me je pozvao drugar i rekao da ih je on dobio iz prve i da im je rekao da cu ja sad da zovem, medjutim opet je meni davalo signal da kod njih zvoni, a linija je izgleda bila zauzeta. Njemu su rekli da je skoro stalno zauzeto jer imaju mnogo poziva, i da centrala nekada kada je zauzeto daje signal da je zauzeto, a nekada daje signal kao da zvoni.
Dobio sam ih i evo pustise mi net, iako nisam nista uplatio jos uvek.
Da budem potpuno iskren, za razliku od ostalih korisnika, koji kako vidim po forumima imaju dosta problema sa njima, ja nemam nikakvih (tehnickih) problema, sve radi kao sat 24/7, full protok.
Ni sa zaposlenima nisam imao problema, uvek mi izadju u susret ako zaboravim da uplatim net (jednom sam zvao u 00.30, sta cu kad sam zavisnkik

) da mi isti puste na dan dva dok ne uplatim, tako da sam ja negativna iskustva imao jedino sa centralom, sa ostatkom usluge sam veoma zadovoljan