Šta je novo?

Fuji S9600

Expressionism

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
319
Dali neko zna, dal u Beogradu neka radnja ima ovaj aparat idalje u prodaji. Odlichan je ali posto je dobio naslednika, prestala proizvodnja. Zvao sam FUJI BG, oni nemaju ali mi rekli da proverim po nekim prodavnicama.

Naravno na Amazonu ima kolko oces :d ali ako neko sazna, napishite, bicu vam zahvalan : )

I,za sta si se odlucio?

Pa mislim da cu uzeti Canon 400D. Znaci istrazhio sam sve, pogledao silne sajtove i mislim da je ipak bolje kad vec nema s9600 da uzmem entry level slr. Za 450D nemam para a 400D je svuda dobio odlicne ocene za svoju klasu.

E sad, kod nas sa kitom prodaju za 450E ali svi su refurbished. Ne znam kolko je to tobra ili losha stvar...

Poslednja izmena:
ima u NS,u Novelu...jos uvek ovog FUJI-a...oko 32 000 din 😉

Pa sada sam vishe na strani Sony A200. Najvishe zbog toga sto je kvalitet slike identichan kao na canon 400D, 2008 model je tako da i ima par novih tehnologija, dolazi sa boljim socivom 18.70, brzhi AF, dobio odlicne ocene. A najveci razlog je sto kod nas ima samo da se nabavi refurbished canon 400d sa kitom. Bezobzira sto sada radi, taj isti aparat je neko vec koristio, mozda 1 dan , mozda 10 dana i uzeo vec tonu slika.

Rado bih uzeo 450D ili 1000D ali to je vec van mog price range.

1000d jedva da je skuplji od 400d ali je MNOGO bolji!
A i ne ide sa tim refurbished
Pozz

Evo sad vidim u bmfoto ne rb kit nego obican za 400d 500e.
A koliko sony ima SVOJIH objektiva,koji pasuju na njega?
Pozz.

Poslednja izmena:
SONY ima 24 SVOJIH sociva. A na njega mozhe da pasuju i minolta/konica sociva.

ZALPHALENSES-SM.JPG

Tek sredinom sledeceg meseca dobijam kesh. A sada mi se pojavio ortak iz Grcke koji radi u Olympus-u. E-420 koji kosta 500E samo telo, ako budem hteo, uzece gapo nabavnoj ceni sa 2 objektiva za 350E : ))

Lepo,nije losa cena...
Aj mi samo reci njegove dimenzije
Ja sredinom meeseca prodajem aparat a krajem decembra,za zimski raspust,kupujem dslr!
A koji objektivi?
Pozz.
:wave:

pa ima li neki savet sta onda uzeti do nekih 400-450eur? ja sam lanirao sl.meseca da uzmem ovog fujija s9600..ali kad se vec prica ovako za njega....koje konkretno modele da gledam?

Jel si kupio nesto?

Nazad
Vrh Dno