Šta je novo?

Zakucavanje TOSHIBA A210-128

KRILE7

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2008
Poena
301
Potrebna pomoc
Kada igram neku igru malo zahtevniju recimo Call of duty 4 ili NFS Prostreet, bez nekog pravila u vremenskom intervalu, ekran u sekundi posvetli, pa se ugasi i onda ja moram da ugasim ceo komp drzanjem power dugmeta 5 sekundi. Kada opet (odmah ili kasnije, nebitno) upalim komp ide sve Jovo nanovo, nekada posle pet minuta nekada posle pola sata, ali opet se to desi (u slucaju da igram igre)
TAKODJE mi se isto desava u 50% slucajeva kada idem na 3d podesavanja katalista ili windows media player maksimiziram dok ide neke video fajl
U ove gore navedene probleme ne ubrajam kada mi se od silne zagrejanosti sam ugasi da ne bi pregorelo nesto ( mada mi nije jasno kako je moguce da se plastika posle dva sata tako zagreje i da se ne pocne topiti, a toliko je vruca da mozes isprziti jaje na njoj :)
Inace garancija mi istice za par dana, a komp je kupljen u Ljubljani :wall:

Poslednja izmena:
uh...pa ovo je bash zeznuto...ako ikako mozhesh da iskoristish tu garanciju pravac Ljubljana tj ako ti se isplati cimanje, evo ja imam toshibu i da chuknem u drvo apsolutno nikakvih problema nemam..moj model je malo drugachiji Satellite A200-1S5. Koliko mogu da vidim ti imash turion dok ja imam c2d procesor i grafichka karta im je ista..Vidi da updateujesh bios !?

Jedini sluchaj sa przhenjem jaja ja sam imao sa jednim Fujitsu Simens laptopom i isto je imao turion u sebi..

Koji su ti drajveri grafichke ? Mozhda mozhesh da probash 2 varijante, ili neki downgrade ili na najnovije. Ne znam da li sam ti ikako pomogao ali prosto ne mogu da verujem da se toliko greje...Ja bih svakako ishao na update bios-a.

:/

Potrebna pomoc
Kada igram neku igru malo zahtevniju recimo Call of duty 4 ili NFS Prostreet, bez nekog pravila u vremenskom intervalu, ekran u sekundi posvetli, pa se ugasi i onda ja moram da ugasim ceo komp drzanjem power dugmeta 5 sekundi. Kada opet (odmah ili kasnije, nebitno) upalim komp ide sve Jovo nanovo, nekada posle pet minuta nekada posle pola sata, ali opet se to desi (u slucaju da igram igre)
TAKODJE mi se isto desava u 50% slucajeva kada idem na 3d podesavanja katalista ili windows media player maksimiziram dok ide neke video fajl
U ove gore navedene probleme ne ubrajam kada mi se od silne zagrejanosti sam ugasi da ne bi pregorelo nesto ( mada mi nije jasno kako je moguce da se plastika posle dva sata tako zagreje i da se ne pocne topiti, a toliko je vruca da mozes isprziti jaje na njoj :)
Inace garancija mi istice za par dana, a komp je kupljen u Ljubljani :wall:

Toshiba daje međunarodnu garanciju, tako da bi trebalo da možeš da ga odneseš i ovde u servis.

Vrh Dno