Šta je novo?

Prelazak na drugog ADSL provajdera

STUPAR

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
320
Planiram da predjem sa EUnet-a na Telekom, zato sto kontam da ovi od njih kupuju net pa mora da je kod Telekoma bolje. Sta preporucujete, da sacekam dupliranje, novu godinu i pravilnik ili sta?

Svaki savet je dobrodosao. :wave:

Prvo napisi sta je tebi "bolje", tj zasto nisi zadovoljan sadasnjim provajderom. Ugovor sa Telekomom te vezuje na godinu dana.

Pa nisam imao problema, osim stalnog pucanja veze oko podneva i stalnog pucanja veze poslednjih par nedelja(ali to se desava svima). Najvise bih presao zbog cena 1mbit paketa, telekom - 2136, eunet - 2590. Jos ako moze da se uplati unapred - npr. 12 meseci, kad sam vec vezan ugovorom, onda bi to bilo isplativije. Moguca je i SpeedUp opcija, za koju se nadam da ce da poprave - problemi koje su imali neki korisnici.

Planiram da predjem sa EUnet-a na Telekom, zato sto kontam da ovi od njih kupuju net pa mora da je kod Telekoma bolje. Sta preporucujete, da sacekam dupliranje, novu godinu i pravilnik ili sta?

Svaki savet je dobrodosao. :wave:

Uradio isto to još pre 2 meseca i nisam se pokajao, poplaćaj sve što duguješ Eunetu traši im migracioni kod, samo se prvo najavi kod Telekoma da te imaju u planu i da bi ti tranzicija što kraće trajala (mene su uključili posle 3 dana).
Nije mi namera da ih reklamiram (lelekom mi uopšte nije simpatičan, čak naprotiv :d), ali od Euneta su mnogo bolji, a i imaš onu akciju do kraja godine 1 din, tako nešto... 3 meseca 50 evrića uštede, nije loše.

Meni je telekom treci provider adsl-a(eunet, sezam) i mogu reci da kod njih imam najmanje problema, tj. uopste ih nemam. Kod eunet-a sam imao problema sa autorizacijom(moj wifi rurter), kod sezam-a precesto pucanje veze, nakon cega se odmah konektuje, i veliki lag u igrama, radi lepo pa zalaguje. Evo sada kod telekoma sve radi, ip adresa stoji ta dok se ja ne diskonektujem. Kod sva tri providera sam koristio istu tj. moju opremu TPlink W8910G.
Manje vise download je isti bio kod svih, tako da samo cena moze da igra ulogu.

Hvala svima na ovim ultra-brzim odgovorima. Potvrdili ste ono sto sam i ja mislio. Prelazim na telekom kad platim ovaj mesec eunetu. Jel zna neko da li se kod telekoma moze avansno placati?

Koliko ja znam kod telekoma nema popusta na avansno plaćanje, na telefonskom računu će biti i stavka ADSL i to je to.

Edit: Osim ako ne izmisle nešto novo, toplu vodu na primer.

Poslednja izmena:
Ja sam sa sezama presao na telekom upravo zbog promocija i danas malo zalim zbog toga - cini mi se da je sezam ipak agilniji u saradnji sa korisnicima. Sto se tice veze, isto je i kod jednih i kod drugih.

Nazad
Vrh Dno