Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam puno pratio,ali mi se cini kako Far Cry 2 nece biti neki hit ( jesam li otkrio toplu vodu :sceptic:)

Naracija jeste ochaj, ali text je OK.
I lep je trejler, dobra akcija, lepo rezirano.

Naracija je katastrofa. Ochajna gluma. I lik mi deluje kao neki prefrigani manijak. Kao da prave serious sam a ne far cry. :p

Biće valjda dvadesetak pečeva, a kada budu izbacili još sedamdesetak modova možda uspeju da dostignu kvalitet i atmosferu jednog S.T.A.L.K.E.R.a. Pa još ako izbace nude patch, sreći ovih što čekaju Laru XVII neće biti kraja, jer će moći da prekrate čežnju.

Pazite VI mrzitelji shunjacha, moz mi pljunete pod prozor :smoke:, odmah da se razumemo.

I pored toliko bugova ova igra je igrana, odustaju samo kukavice, ili oni koji baaas ne mogu da predju, al to moraju opravdati kod doktora :-devil-:.

Salu na stranu, igra ima atmosferu, prihvatili vi to ili ne, Crysis sam *** presao za dan (onaj prvi za nedelju dana i odlozio u fioku), a Stalker se igra i zivi :banana: (dobro sad ga i ja pretara :d), al ozbiljno film, 1.deo i sad ovaj suludo bugoviti nastavak/prologue, sve skupa decki to sjajno izgleda, ne :d.

Secam se da sam u 1.delu Far Cry isto zbog bugova bio negde zapeo, neki je problem bio oko blokiranja (pred)zadnjeg nivoa, a FC je korisito autosave/checkpoint koliko se secam, i isto sam piz.deo kao u CS-u, ali me nesto posebno i nije teralo da ga predjem, sto jesam ucinio, mada opet ja sam mazohista, svaka igra mora biti predjena koja je zapoceta :zgran:. A u CS-u sam braco naletao na bugove u svakom niovu/oblasti, a nista :D, ucitam save pre aktivacije te (pod)misije, i udri dalje...

May the ZONE be with you ;) :D.
Za rukije jod jednom savet, pogledajte film Stalker (1979), iako nema prica puno veze sa igrom, cisto da upoznate sa okruzenjem, pa onda ovu bugovitu igru CS, pa onda SoC (mada kad malo bolje razmislim, ipak je logicnije SoC pa CS, uostalom tim redom je i izaslo, bez obzira na hronologiju radnje), e onda ce uzitak biti potpun.

Poslednja izmena:
Zdravko ponedeljak je a ti tučeš po rakiji.

Zdravko ponedeljak je a ti tučeš po rakiji.

Ne, ne, ne, sinko, opet ne pratis na chasu :type:.
Ne rakiju, vec votku Chernobylskaju :D, rodom iz Pripyata, godina '86, neprskana bato :smoke: :wave:.

^Da da...al ne brini, negde sam cuo da taj lik gine :d ...

Yeah, cim se pokupi C4.
Ono kao, ej odoh da pustim vodu sacekaj me u dzipu...i click :D

Poslednja izmena:
Iskopajte negde Sys Req.

Hoces i kafu da ti skuvamo...

Minimum requirements
CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
Memory:
1 GB
Media reader:
DVD-ROM
Hard drive space:
~12 Gig or HD space. (tbd)
Recommended
CPU:
Intel Core 2 Duo Family
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
Video card:
NVIDIA 8600 GTS or better
ATIX1900 or better
512 Mb of graphic memory
Memory:
2 GB
Sound:
5.1 sound card recommended
Media reader:
DVD-ROM
Supported Video cards
NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
ATI X1650-1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series.
;)

Zna li se neki zvanican date kad ce da se pojavi.

Pozz.
Kao sto rece kolega,.. 21-og. Sinoc sam bio na zvanicnom sajtu. Kako sam procitao na forumu: u US 21-og, u D 24-og mislim i ima nekih prica da navodno u UK izlazi 31-og. Koliko je to tacno, eh...?
Pozz.

Bice dobra igra, po pitanju grafike i gameplaya. Iskreno se nadam. Vidim neki vec planiraju neka izivljavanja. :D

Naravno:p

Hihi...Ako je ovo sys req..:d

osecam Crysis & Crysis Warhead pa na kub sve...;)

Ovo ima da tera samo Tri-Sli 280 i 2x 4870x2...

A i ne svidja mi se bas FC2...presao sam FC1 i bio je super,ali sada se fokusiram na GH i Frets on Fire!

uf sjajan trailer,do sada najbolji,bice ovo dobra igra :banana:

Izgleda da hoce, ne znam sto svi kukate na braon atmosferu, meni je to savrseno logicno s'obzirom na mesto desavanja...

Pitam se u vezi zahtevnosti ove igre.

Hocu li ja uopste na svom muzeju (citaj:"Moja masina") ovom moci i pokrenuti.

Crysis je nekako isao u Medium,e sad koliko je ovo zahtevnije od Crysis-a.

Ako je puno zahtevnije mislim da nije opravdano,jer igra ne izgleda nesto bolja od Crize
(jedino to sto ima ogromna mapa).

P.S. Znam ja da imaju sys.req. , ali meni to ne igra veliku ulogu.Znamo i sami koliko je to tacno.Za njih je recommended u Medium details.

Poslednja izmena:
P

Ako je puno zahtevnije mislim da nije opravdano,jer igra ne izgleda nesto bolja od Crize
(jedino to sto ima ogromna mapa).

Igra neće biti zahtevnija od Crysis-a, prve demo-e su na pretprošlom E3-u vrteli na E6400 i 88xx kartici, a igra je završena za PC još u martu ove godine, čekali su samo da uspešno portuju na PS3, zbog simultanog izlaska i praznika ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno