Šta je novo?

Los fps sa 9800gt!!!

zdravko88

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2008
Poena
304
Ljudi znam da je procesor velika mana al kad mogu da igram Crysis na 1280x960 sve na Enthusiast sa avg 25Fps sto onda ne mogu Pro Street na onoj glupoj stazi u Nevadi.

Sve sto sam dobio je oko 15fps a u meniju igre Fraps pokazuje i do 100Fps.
Ostale staze rade sa oko 50Fps.

P.S. Isti sam problem imao i sa 7600GT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi znam da je procesor velika mana al kad mogu da igram Crysis na 1280x960 sve na Enthusiast sa avg 25Fps sto onda ne mogu Pro Street na onoj glupoj stazi u Nevadi.

Sve sto sam dobio je oko 15fps a u meniju igre Fraps pokazuje i do 100Fps.
Ostale staze rade sa oko 50Fps.

P.S. Isti sam problem imao i sa 7600GT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Skini negde pech za tu igricu mozda pomogne i amd optimajzer za procesor. A i procesor ti je preslab za tu grafiku.

Pro Street je veoma procesorski zahtevan, a i ima probleme sa framerate-om, bilo je o tome u temi o igri.I da, patch bi trebalo da pomogne (mada ogranicava fps na 30, a laguje i dalje :S: )Shit od igre u svakom pogledu, moja preporuka ti je da to batalis i picis Race Driver Grid 🙂

Znam da je problem u procesoru al moj drug ima Athlon64 3200+(nije X2) i nema razlike u fps medju stazama(Ima 7950 gt AGP).Da nije problem mozda u maticnoj???

Kod mene cak i na 800x600 sa low ne radi dobro u Nevadi.Nesto tu ne stima.

Za Grid znam da je #1 al ocekujem Undercover i cini mi se da je engine slican kao i kod Pro Street pa bih da resim taj problem.

Poslednja izmena:
Imam i jedno i drugo.Sad cu da probam sa novijim optimizer-om.

uzmi digni cpu malo pa pogledaj da li se poboljshava fps ako se poboljashava cpu te gushi😉

u kom ti je modu graficka
koliki je PCIx mod, to mozes da proveris recimo sa CPUz?
mislim koliko god da je slab CPU
ne bi trebao da imas toliko mali fps sa tom grafickom.

Poslednja izmena:
Grid je definitivno zakon za ProStreet mada te razumem što se nerviraš jer i ja željno čekam Undercover u nadi da neće biti šit kao Prostreet elem klokuj malo taj CPU mada ne smatram da je igra toliko zahtevna i da te on koči ali probaj u svakom slučaju ne znam zašto ga nisi klokovao do sada nevezano od igranja igara jesi li ti benčman ili nisi😀

Ajd' okaci winrarov benchmark ako ti nije tesko...I pre nego sto sam ti pogledao u "moja masina" znao sam da imas MSI plocu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno