Šta je novo?

Podesiva fotelja - stolica?

Poštar

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2005
Poena
455
Ima li neko u Srbiji tkz. "recliner" fotelje, fotelje-stolice koje imaju podrsku za noge, i namestanje svakog moguceg elementa radi sto ergonomisticnijeg polozaja prilikom gledanja filmova i sl.? Napolju ih zovu i zero gravity fotelje, a maltene se moze spavati u njima :)

Nesto na ovaj fazon:
CST1273_a.jpg

elitehtschair.jpg

Perfect-TouchSonic-Large.jpg

Ijao , sad da me ubijes ne mogu da se setim imena firme... Ali imalo je raznoraznih modela na sajmu namestaja ... Ako uspem da se setim napisacu ,samo ove "fotelje" jesu vrh vrhova no to dolazi i sa svojom cenom koja je astronomska...

Sajam namestaja je pocetkom novembra, ako tamo ne bude nema nigde.

Pre neki dan sam na zelenom vencu prosao pored prodavnice koja je imala neke stolice\fotelje na ovaj fazon, pa proveri da li je to to

Mislis na onaj potez od pijace do mosta?

Koliko mi se čini to su one "jeftine" futelje sa masažerom koje non-stop reklamiraju i pokušavaju da prodaju Delta City-ju za par iljada evrića.

LOL, moraju da se neko ne "useli":) HHAHAHHA :)

Prosao sam pored ovih u Delta Cityu, sa naglaskom na prosao kada sam video da je u pitanju Keyton, nisam hteo ni da pitam za cenu. Naime, jednu ima i Tony Blair :D

Pogledacu jos i te na Zelenjaku, ali brate ako su 2K bolje da ne idem.

Nesto do 800-1000e uvrh glave bih odvojio.

^Za tu kintu kupi neki polovan BMW, skini suvozacevu koznu "fotelju" i uzivaj u filmovima i voznji.:p

Prosao sam pored ovih u Delta Cityu, sa naglaskom na prosao kada sam video da je u pitanju Keyton, nisam hteo ni da pitam za cenu. Naime, jednu ima i Tony Blair :D

A, u tom slučaju ništa.... nemam nameru da me bacaju i isti koš sa tim pacerima :).

@pavle93: Jok... ne naplaćuju. Tako ljudi iskoriste priliku da nakon dugog hodanja po DC-u malo se odmore pred odlazak kući :).

Ultimativna igračka fotelja V3

Dokazano je da se sve devojke dosadjuju sa muškim igračkama, ali ove gejmerske fotelje ciljaju ka tome da postanu centralna figura u vašoj dnevnoj sobi i unesu doživljaj u nju. Dok ostali tip fotelja nudi malo manju audio podršku, ovakva fotelja kao što je V3 ima 12 vibracionih motora ,naslon za glavu i ugradjene zvučnike. Obaranjem basova teških zvukova, kada su efekti niske frekvencije kao što je pucanje Iieksplozija u fotelji se desava tutnjava. Ovaj dodatak izgleda da je ekstra uklopljen i pokazao se kao najbolji u vozačkim igricama.

Efektni masazni mod nije umirujući doživljaj koji će te mozda očekivati,nto je efekat cvokotanja zubima a neverovatna usluga vasim komšijama.

Karakteristike:
12 vibracionih motora-osećaćate svaki pucanj, sudar kolima ili udarac
3D stereo zvučnici - levo i desno od naslona za glavu čine da igru i filmove osetite uživo
kompatibilno za sve konzole Xbox 360, PS3, Wii, PSP, PS2, Ds, DVD, iPod
koristi svaki bežični upravljač, volane za vožnju, i sve džojstike
višestruka konekcija stolice
pun naslon i naslon za noge-Vibracioni motori su i pod vašim nogama
maksimalni komfort, drzač za času

A gde je pojas, ovo pri direktnom sudaru moze da izbaci :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno