Šta je novo?

LG 42PG6000 ili TH42PV80

nino42

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
620
LG 42PG6000 ili TH42PV80

--------------------------------------------------------------------------------

Molim Vas imate li neko misljenje o LG 42PG6000 i LG 42PG500 ili Panasomic TH42PV80 oba su oko 900 eura
Hitno mi je

Po onome sto sam video u prodavnicama - Panasonic, mada bih, da sam na tvom mestu dodao jos malo kesa i kupio iz iste serije FULL HD. Mislim da u oznaci ima Y ili X

neću da te lažem nisam čak ni video tv uživo ali čitao sam u BUG-u, a oni nikad ne greše. bio je najbolji na uporednom testu 25 televizora iz te klase. od zvuka, preko slike (i SD i HD), playstationa 3, konekcije tj. u svakoj od ovih kategorija je pobedio.
ima ovde a ima i gore na slici.

Ljudi, ko sedne i pogleda i uporedi HD i SD materijal na LCD i Plazmi taj se odluci za plazmu (slican cenovni rang). I dalje tvrdim da je bolja kupovina 42PV80 ili ako se ima kinta i zeli FullHD 42PY85.

neću da te lažem nisam čak ni video tv uživo ali čitao sam u BUG-u, a oni nikad ne greše. bio je najbolji na uporednom testu 25 televizora iz te klase. od zvuka, preko slike (i SD i HD), playstationa 3, konekcije tj. u svakoj od ovih kategorija je pobedio.
ima ovde a ima i gore na slici.

Ma video sam ja taj Tv u Eltimu i pored njega je bio i Lg 42PG6000. Na LCD belo je bilo kako treba belo na plazmi za nijansu zagasitije-tamnije, i obrnuto kad se gleda crna boja, na LCD LG 5000 kao isprana crna a na plazmi PG6000 crna je crna.
Plazma ima 4 HDMI i USB , 100 Hz ...
Kada je taj BUG izasao , ima li ga na netu
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno