Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Logitech Media Keyboard Elite
http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-media-keyboard-elite/comp_comp_keyboard/31/164
Najbolje mi lezi pod rukama a tipkao sam ih toliko...
Pročitaj komentare korisnika na linku koji si ostavio. :)

Meni nešto nije jasno... Oni koji kupuju skupe tastature i miševe, na koju foru to rade? Kako da dam 100-200 evra (ili koliko već) za miša a da ne mogu da isprobam kako leži u ruci, kakva mu je tvrdoća tastera, koliko je brz odziv...? Isto i za tastaturu.

Iz kompleta

Prilozi

• 620_0160113.JPG
    620_0160113.JPG
    40.7 KB · Pregleda: 74
Genius KB-16e 3 godine...
btw ima li neko ideju za wireless flat tastaturu sa velikim enterom i velikim backspaceom?

Ja odradih menjazu. Dao sam Loitech Wave za Apple White :)

Ja prezadovoljan...

480x282microsoftkeyboard.jpg

Od skora M$. Pre neki dan mi je crkla bezicna A4Teach.
Ova M$ je odlicna. Tasteri su tihi, i ni meki ni tvrdi. Stvarno sam oduševljen.

Poslednja izmena:
Ja koristim Cooler Master USB keyboard Aluminium Slim...
Extra sam zadovoljan....

Posle M$ ConfortCurve 2000 koja je riknula, predjoh na Logitech Ultra X Premium i za sad sam vrlo zadovoljan. Od kako sam presaho na plitke tastere ne mogu da zamislim vracanje na 'redovnu' tastaturu ;)

21006019-ultrax-prem-3qrt-l-us-intl-mr-s-jpg_large.jpg

apple keyboard :)

258uz2b.jpg

Poslednja izmena:
Evo i ja da se prikljucim. Kupljena Logitech UltraX Premium. Za sada je nezgodno kuckati po slim tastaturi, ali cu se valjda navici vremenom. Mnogo je lepa zrtva se iplati.:type:
21006019-ultrax-prem-3qrt-l-us-intl-mr-s-jpg_large.jpg

Nego imam problem, multimedijalni tasteri ne rade. Jel zna neko zasto? Uz nju ne dolazi nikakav software! (win xp sp3)

Imam i ja logitech ultraX premium. Izgleda da je dosta popularna. :)
Nisam h8er, ali mnogo je lepsi feeling kucati na ovoj tastaturi nego na a4tech ekvivalentu po ceni. :) Ovde su lepo zategnuti dugmici, mekani, ma uzivancija, na a4tech koje sam dosad probao su klimavi nekako.

a tek apple da probas :p

Illdane, koji je tačno model ove tvoje Apple tastature? Razmišljao sam da je pazarim, ali ako je preko 50e, ne pada mi na pamet..

Inače, trenutno koristim A4Tech KLS-7MU:

p98a6e841c.jpg

Ima ulaz za slušalice i mikrofon i usb port na samoj tastaturi. :)

Poslednja izmena:
Probao sam apple kad sam bio u Budimpesti. Imaju Mac sa sve apple slim tastaturom i mighty mouseom u nike prodavnici. :) Pitao sam lepo jel mogu malo da probam :D To je nesto savrseno. :)

Illdane, koji je tačno model ove tvoje Apple tastature? Razmišljao sam da je pazarim, ali ako je preko 50e, ne pada mi na pamet..
apple keyboard (ova aluminium, ne ona white) a cena... ja sam je platio 4390 dinara kada je euro bio mnogo jaci :p

...Nisam h8er, ali mnogo je lepsi feeling kucati na ovoj tastaturi nego na a4tech ekvivalentu po ceni. :) Ovde su lepo zategnuti dugmici, mekani, ma uzivancija, na a4tech koje sam dosad probao su klimavi nekako.
Jesu utegnuti, ali "samo" ne rade (vidi citat ispod). :d

...Logitech UltraX Premium....
Nego imam problem, multimedijalni tasteri ne rade. Jel zna neko zasto? Uz nju ne dolazi nikakav software! (win xp sp3)

Ne znam koji je problem. Meni savrseno rade svi multimedijalni tasteri, a nisam dobio nikakav cd uz tastaturu. Ako se dobro secam. :)

chicony kb-2996,matora ko biblija. Upravo sam je istresao od prasine/mrvica/dlaka/parcadi kojecega i syebo mi se feder na C tasteru, tako da moram da je otvaram. Inace je trebalo da napisem da nikada nisam imao problema sa istom, ali sudbina htede drugacije :d

Logitech G11 odlicna mi je za nocne partije Dote u mraku... jedina mana je mozda sirina. A i skontao sam da je dosta izdrzljiva.
uploads%5CLogitech%20G11.jpg

Microsoft Natural Ergonomic 4000 :smoke:
b2m0001201.jpg

Poslednja izmena:
blueberry160_01.jpg

Blueberry E160 Slim...Moja stara legendarna Genius mi riknula pa sam trazio sto jeftinije moguce resenje :) btw,slim ftw XD

ms natural ergo 4000

Vrh Dno