Ne mora da znači. Autor programa RMClock Utility tvrdi da je način merenja u ovom programu mnogo precizniji od vrednusti koju javlja BIOS i da, zapravo, predstavlja tačnu vrednost temperature CPU. E sad, šta je tu zanimljivo...Ako hoces da budes 100% siguran da se ne pregreva, onda najvisoj![]()
Ne mora da znači. Autor programa RMClock Utility tvrdi da je način merenja u ovom programu mnogo precizniji od vrednusti koju javlja BIOS i da, zapravo, predstavlja tačnu vrednost temperature CPU. E sad, šta je tu zanimljivo...
Meni BIOS (odnosno SensorsView) javlja da je trenutno temperatura CPU 34°, a RMClock javlja da je 29,6°. Međutim, ovo uopšte ne znači da RMClock uvek pokazuje nižu temperaturu, po pravilu kad je CPU u full loadu BIOS pokazuje manju temperaturu nego RMClock.
koja je vrednost za Tjmax u RT i CT?
Ne mora da znači. Autor programa RMClock Utility tvrdi da je način merenja u ovom programu mnogo precizniji od vrednusti koju javlja BIOS i da, zapravo, predstavlja tačnu vrednost temperature CPU. E sad, šta je tu zanimljivo...
Meni BIOS (odnosno SensorsView) javlja da je trenutno temperatura CPU 34°, a RMClock javlja da je 29,6°. Međutim, ovo uopšte ne znači da RMClock uvek pokazuje nižu temperaturu, po pravilu kad je CPU u full loadu BIOS pokazuje manju temperaturu nego RMClock.
Jos nesto, kada sam stavio Corsair HX620 temperature su pale za 6 C u proseku kako za CPU tako i za NB , ali zaboravi da pogledam mouvment senzora sad je kasno , i moze li napajanje da uzrokuje bag senzora?
Temperature su ti manje zbog toga shto Corsair daje kvalitetniji napon bez puno oscilacija za razliku od starog napajanja koje si imao i koje je verovatno imalo puno vishe oscilacija u naponu. E sad neznam da bash moze da bude 6C razlika, to mi je nekako puno ali svakako da moze da postoji razlika u temperaturama.
pa cemo znati kolike su zapravo temperature jezgaraAt IDF Taiwan details about TjMax for all Intel's Core 2 processor line will be revealed.
This includes Core 2 Duo, Quad, Xeons. Both 45nm and 65nm flavors.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari