Šta je novo?

Koji program za download sa Rapida (premium)

Internet DOwnload Manager, nije free (ali ima leka) i radi k'o sat. 😉

jDownloader. Automatski proveri da li su fajlovi na serveru 😉 I ne samo to, a za DJabe je.

Poslednja izmena:
sa premiumom ja koristim rapget 1.41, nije los, pouzdan je, nema proveru linkova i malo resursa trosi!

Flashget 1.96,odlican i jednostavan

Najpouzdaniji program za premium download je FlashGet 1.73. Koristio sam ga dok sam imao premium nalog i nisam mu nasao nijednu manu. Cak ti je i na njihovom sajtu ponudjeno da pored najnovije skines i ovu verziju sto nije cest slucaj.

Za premium RapGet - po meni najbolji
Dok je za free Jdownloader mada smara sto je java tkao da je bolje resenje usdownloader

Po meni RapGet i Universal Share Downloader (ima opciju i za premium korisnike)

jel zna neko kako tj gde se unose podaci za premium u USD? nikako da ubodem...

RapGet 1.41, kao sto je vec receno - trosi malo resursa, veoooooooma je jednostavan i super odradjuje posao.

Nisam nikada koristio nikakav klijent za preuzimanje sa rs i nemam premium nalog. Preuzeo sam RapGet, paste-ovao listu linkova i neprekidno ide waiting od 4min, znaci istece 4min pa opet. Znaci ne pocinje download?

Inace da napomenem da klasicnim nacinom preuzimam file za file-om bez cekanja, ne znam da li je to neki promotivni preiod pa nema cekanja ili sta vec...

Nije promotivni tako je sad
Zasto si preuzeo rapget ako nemas premium skini jdownloader ili usdownloader

ili da smanjis wait time u opcijama na 0, mada mislim da sa free user-om ne mozes da koristis rapget...

Ok, nisam znao da je rapget iskljucivo za premium korisnike, skidam USDownloader.

RapGet je odlican program... A kada skinem Cryptload, prijavljuje mi da ima neki virus unutra...

Prezadovoljan sam sa USDownloader-om. Perfektno radi posao i mogu ga preporuciti svim free korisnicima. Jedini problem je sto ga nemogu update-ovati (dobijam poruku "Can't update") ali cu manuelno skidati nove verzije ako bude bilo potrebno.

@zero:
problem je sto nisi odabrao dobar server za update, izaberes jedan po jedan iz padajuceg menija, i eto resenja, tu izaberes sta oces da update-ujes.

ja sam se ipak opredijelio za flashget, dobro radi u paru sa flashgotom, a i free je 🙂

Molim te oces mi opisat kako sa IDM skidas na Rapid...ja probam ali nece jer ima ono brojanje..

Kakvo brojanje?Po meni je on odlican jer odmah u ff,exploreru imas download with IDM i pamti odakle ste uzeli linkove kao description u slucaju pass-a itd.Ne znam da li si ti mislio da skidas kao free user posto je ovo tema za premium korisnike.

Poslednja izmena:
btw, zasto ljudi preporucuju stariji flashget? Ja juce predjoh na njega... Ne znam do cega je, ali sa novim sam imao neke corrupted downloade, sto mi se nikad ranije nije desavalo. Sad sam sa 1.73 stavio da ne radi segmentiranje downloadovanih fajlova, da li se to moze podesiti i na 1.9.2?

Nazad
Vrh Dno