koliko sam cuo, veza je ocaj, gubi se signal... a cene su no comment... za te pare bar imas pristojan dial-up da uzmes...Sta mislite o novom telenor internetu, radi se o bezicnom internetu na modem. Da li je isplativ standardni paket od 1.5gb koji kosta 1500din a modem u startu 3000 sa ugovorom na 2 godine :trust:
Ljudi, jeste da u Srbiji sve sporo napreduje, ali obavezati se 2 godine na ovakav paket - mislim da je to prilicno nepovoljan potez.
ma to je bezobrazno... trebaju da daju modem na koriscenje kao i svi ostali provajderi...rastafarian je dao link starog topica o Telenor Internetu. Bilo bi lepo da se rasprava nastavi tamo.
MTS ima problem sa uploadom. Evo screen shota od pre 2 sata (na y osi su kiloBAJTI u sekundi). Slao sam mail sa dva fajla od po cca 1MB.
DL je regularno preko 100kb, a ima pikove na 180, da ne kačim sada i te screen shotove. Kod MTS-a često puca veza.
Meni Telenor radi značajno bolje. Za Telenor nemam grafik, jer ga koristim preko telefona (evo i sada).
Ugovorna obaveza od 2 godine na ovako nešto je preterana. Bolje malo više plati modem, pa uzmi godinu dana ili bez obaveze.
Ako si student, malo vise jeftiniji. Ja uzimam ujutru mt:s, za pocetak 1GB za 500 din. Ako neces ugovornu obavezu od 1 god (uz koju dobijas modem za 1000din i karticu za 1 din), placas samo karticu 250 dinara i mozes da prestanes da koristis kad hoces. Po meni je mt:s bolja ponuda od Telenora.Cini mi se da je mts malo jeftiniji.
Nisam, meni nisu nista ponudili, devojka koja tamo radi je donela karticu u najlonu na koji je bila nalepljena nalepnica sa rukom ispisanim brojem. Sad da li ga je ona pisala ili ga je tako uzela - pojma nemam. Najbolje da svrati do Telekoma i da se direktno raspita.Ryo, jesi li proverio, jel može uz te studentske pakete da se bira 065 broj?
ja imam telenorov paket od 5 Gb i jednostavno je zagusen. Ping mi bude i preko 1000 ms...kad testiram preko speedtest.net....za surf/mail je ok za neke druge stvari neupotrebljivo.
U pocetku su radili super a sada su prezaguseni.
Predpostavljam da si i ti u BG-u?
Jer ja sam ga probao na 4 mesta (različite opštine) i svugde je katastrofa (ista iskustva kao tvoja, ima moj post iznad).
Izgleda da je po ovim manjim gradovima to još uvek OK rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari